facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Amber Buisman Interior Design

Amber Buisman Interior Design

Info

Amber Buisman is een jonge, gepassioneerde interieurontwerpster in spé die met haar ontwerpen hoopt het leven van mensen te verbeteren.



"Ben je opzoek naar die nieuwe frisse wind in je interieur, maar is het momenteel windstil?Ik kan je hierbij helpen. Van nieuwe meubels, een andere indeling of zelfs het complete plaatje, samen maken we het ontwerp van jouw dromen."
Adres:
Stad: Gulpen



op zoek naar gerelateerd: SIX interiors
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Als voorbereiding op onze verbouwing en nieuwe inrichting zochten we een professional die met ons kon meedenken. Amber heeft ons erg goed op weg geholpen en de 3D impressie is echt van toegevoegde waarde. Naast haar creativiteit is Amber erg betrokken en gedreven. Erg blij met het eindresultaat!
Ik maak voor mijn opdrachtgevers een bouwkundig ontwerp. Hierna gaat Amber met veel passie en inzet aan het werk om een interieur ontwerp te maken. Creativiteit en ambitie zijn eigenschappen van Amber om het ontwerp tot een mooi geheel te maken. Het goede en persoonlijke contact met de opdrachtgever bevordert het proces op een heel positieve manier. Ik ben blij dat ik Amber tijdens haar afstudeerproject heb leren kennen. Sindsdien werken we vaker samen. Dit leidt altijd tot goede resultaten en tevreden opdrachtgevers.
Een hele creative interior designer die verstand heeft van vakwerk. Met haar perspectief gericht op de wensen van haar klanten, weet ze altijd een zeer passend ontwerp neer te zetten waar zowel zij als de klant achter staan! Ze creëert een goed visueel beeld over wat de mogelijkheden zijn met de ruimtes binnen en buiten je huis. Met haar open mindset maakt ze het onmogelijke, mogelijk. Een klasse ontwerper met het hart op de goede plaats!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid