facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ambachtelijke slagerij Bartels

Ambachtelijke slagerij Bartels

Info

In onze Keurslagerij vindt u een keur aan lekkere kwaliteitsproducten, wij willen u graag verwennen met de pure en echte smaak!

Adres: Bisonspoor 1100, 3605KL Maarssenbroek
Telefoonnummer: 0346570951
Stad: Maarssenbroek
Route: Bisonspoor 1100
Postcode: 3605KL


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Keurslager Maarssen, Slager kaatsbaan Maarssen, Slagerij van maarsseveen Maarssen, Slagerij Dorresteyn, Bas Broers slager, Maarssenbroek Bisonspoor, Boeuf Bourguignon recept Keurslager
Recensies
Alles ziet er goed verzorgd uit en speciale wensen worden ingewilligd. Nette winkel en hygiëne staat er hoog in het vaandel.
Heel goed advies gehad over stoofvlees. Nog nooit zulk lekker stoofvlees gegeten : !
Afgelopen zaterdag rundergehakt laten draaien iets minder fijn als normaal, helemaal super. Het gehakt had een mooi vet percentage en we konden perfecte hamburgers van maken. Kreeg goed advies van de slager en gehakt werdt versgedraai. Was hier al een paar keer eerder geweest voor staartstuk ook deze was perfect.
Super fijne slagerij ! Vriendelijk personeel en goede tips
Ze hebben een broodje Bali toegevoegd aan het assortiment. Het was een heerlijke nieuwe toevoeging aan het assortiment. Personeel is mega vriendelijk en een helder licht in deze donkere tijd!
Vanmiddag samen met een collega een broodje warme gehaktbal opgehaald. Het slagerij ziet er goed uit en de broodje warme balgehakt ook. De eerste hap smaakte prima. De bal gehakt goed bekeken, het is een machinaal balgehakt. Na een paar hapjes en wij keken elkaar wat, er zit heel veel zout in die bal. Dat was de laatste keer dat wij iets ophalen bij die slager voor de lunch.
Het leek mij een goed idee om een broodje hete kip te bestellen. Toen ik het broodje kreeg had ik enorme spijt. Het bleek een soort verpulverde korrels kip. Was ook echt niet te eten. Ben daarna maar naar kippie's gegaan.
Kwam voor het eerst, en mijn slavinken moesten nog gemaakt worden, verbaasd dat de spek werd gesneden zonder handschoenen aan. Ben blij dat ik niet zag hoe ze de gehakt pakte.en dat in deze tijd, thuis heb ik het weggegooid
Top zaak voor al je vlees wensen of een broodje voor de lunch.
Prima moderne winkel. Goede aanbiedingen en vooral adviezen en service.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Ambachtelijke slagerij Bartels met het openbaar vervoer


Maarssenbroek, Station Maarssen 180 meter
11
12
38
48
5
73
Maarssen 190 meter
Sprinter
Stopbus i.p.v. trein
Maarssenbroek, Antilopespoor 360 meter
11
12
38
48
5
Maarssenbroek, Antilopespoor 370 meter
Maarssenbroek, Antilopespoor 390 meter
11
12
38
48
5

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid