facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ambachtelijke Schoenmakerij De Saen

Ambachtelijke Schoenmakerij De Saen
"Een Ambachtelijke Schoenmakerij met moderne apparatuur, veelzijdig zo als Sneaker en Rits reparatie. Ook het bieden van Stomerij, Kleding reparatie, Tas reparatie, Sleutels Naamborden en video digitaliseren."
Adres: Kaaikhof 2 , Assendelft 1567 JP, NL
Telefoonnummer: 075 657 3353
Stad: Assendelft
Route: Kaaikhof 2
Postcode: 1567 JP



op zoek naar gerelateerd: Schoenmaker Wormerveer, Schoenmaker Zaandam, Stomerij Assendelft, Kledingreparatie Krommenie, Stomerij Zaanstad
Recensies
Bij deze zaak hebben mijn schoenen perfect weer hersteld! Helaas vergeten hiervan een foto te maken. Nu inmiddels +/- 4 weken weer dagelijks op gelopen : Ook vriendelijk&handig advies gekregen, zodat ik mijn plateauzolen niet te ver laat slijten voor ik ze laat repareren. Om eerlijk te zijn was ik heel erg bang om mijn NewRocks te laten repareren, vorig paar kreeg ik gesloopt, slordig en onvriendelijk terug van "Dok*** Shoe", achteraf bleek: hij had nog nooit NewRocks gerepareerd en zonder overleg maar wat gedaan... Afijn, ik ben super blij dat ik naar deze zaak ben gegaan! Die 15km verder fietsen heb ik er zeker wel voor over, het resultaat is super en ook zeker niet duur. Bedankt! Foto's net pas gemaakt, dat beetje slijtage komt van mijn dagelijkse kilometers lopen.
Vanmiddag gerepareerde schoenen opgehaald waarvan ik dacht dat ik ze eigenlijk maar weg moest doen. Naden gestikt, zolen geplakt, binnenwerk hersteld. En dat alles tegen een schappelijke prijs. Echt vakwerk. Ik ben er blij mee en het is zeker de moeite waard om vanuit Zaandam naar Assendelft te rijden. Ik kom hier zeker weer als klant terug.
Uitstekende schoenmaker, vriendelijk, snel vaak de volgende dag al klaar! en goede prijzen. En natuurlijk het belangrijkst: Je schoenen zien er weer netjes uit en het is kwaliteitswerk en materiaal, geen goedkope rommel die na een paar weken weer er af valt.
Blij met deze mooie ambacht. Zo fijn dat mijn leren sandaaltjes weer opgelapt zijn. Zo gaan ze echt jaren mee.
Na een zoektocht bij hem de goede sleutel gevonden voor een nieuwe reservesleutel voor de vespa.
Yamaha sleutel laten namaken. Had blanco Yamaha sleutel meegenomen want dat type sleutel is bijzonder. Hij gaf aan dat het mogelijk niet helemaal perfect zou zijn. Nou kan je zeggen perfect. Vakman !
Als er meer sterren konden had ik ze gegeven. We kwamen heen met een kapotte schoen en hebben zo'n breed advies gekregen! Topper, zeker even langs gaan.
Deze schoenmaker heeft mijn gereedschap houder die je op kan rollen en met riem vast maakt, voor mij gemaakt. Hij heeft er een nieuwe riem aan gemaakt en vroeg er maar €2-' voor, echt klasse.
Voor de zoveelste keer weer vakwerk afgeleverd door deze ambachtelijke vakman. Normaal de hakjes van mijn vrouw haar schoenen maar dit keer een motorlaars van mijzelf. Weer toppie gefikst Floris, jou ambacht mag zeker niet verloren gaan, ga zo door, een dikke 10
Niet alleen de beste schoenmaker, maar ook het beste adres van de Zaanstreek om extra sleutels te laten maken! Vandaag uitstekend geholpen bij het maken van nieuwe sleutels voor de scooter. Ik had maar 1 sleutel en die was krom geworden. Met zijn vakmanschap heeft hij toch nog een nieuwe sleutel voor mij kunnen maken en dat voor slechts enkele euro’s. Ik laat hier ook altijd reserve sleutels maken. De sleutels zijn echt binnen no time klaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid