facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ambachtelijke Bakkerij Braaksma

Ambachtelijke Bakkerij Braaksma

Info

Ambachtelijke Bakkerij Braaksma is sinds 1987 gevestigd in Oenkerk.



"Bakkerij Rustiek is een echte authentieke warme bakker. Dit wil zeggen dat alle producten die je bij ons kunt kopen nog op ambachtelijke wijze op de hand worden gemaakt. Dat is best uniek voor deze tijd. Wij zijn hier dan ook erg trots op. Ons assortiment bevat oa brood, koek, banket en chocoladewerk. Interesse gekregen in onze producten? Mail of bel dan naar: [email protected] / 058 256 3001 / 058 215 0426"
Adres: Van Haersmasingel 2, 9062 GB Oenkerk
Telefoonnummer: 0582563001
Stad: Oenkerk
Route: Van Haersmasingel 2
Postcode: 9062 GB


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Bakker Braaksma overleden, Bakker Gytsjerk, Bakkerij Priuwe, Bakkerij Leeuwarden, Bakkerij Friesland, Bakker Noardburgum, Bakkerij Drachten, Bakker van den Berg
Recensies
We kregen deze "pof" binnen als tractaat van het Old Burger Weeshuis in Leeuwarden. Een bijzonder Fries brood. Een Jouster pof of een pofke is een Fries streekbaksel dat lijkt op de Hoornse broeder. Het is een rozijnen-krentenbol die gevuld is met een mengsel van spijs, bruine basterdsuiker, roomboter en kaneel. Sommige mensen meenden dat dit broodje uit Joure kwam, maar dat blijkt niet waar. “Jouster” komt van het Friese woord voor “geefster”. Het brood werd bij een geboorte aan de kraamvisite uitgedeeld. Volgens het bakkerijmuseum in Hattem verwijst het gebruik van kaneel naar het oude volksgeloof dat dit boze geesten op de vlucht zou doen jagen. Weer wat geleerd en geproefd! Smakelijk!
Superlekker brood, 1e klas bakkerij. We halen al ons brood hier, maar de oranjekoek is lekkerder bij bakkerij vd Berg burgum en giekerk. Ook taarten halen we elders.
Lekkerste tompouce ooit . Zelfgemaakt en super vers. Als je dit geproefd hebt wil je nooit meer anders Top
Heerlijk brood, tijdens drukte snel aan de beurt.
Wij halen daar altijd de Oranjekoek. De lekkerste!!
Ik gebruik de good to goo app en ik mocht bij hun een pakket halen. In een woord fantastisch
Super! Lekker brood, vriendelijk personeel. Nieuwe eigenaren weten goed wat ze aan het doen zijn!
Een bakker met super kwaliteit brood en aanverwanten producten. En leuke en nette dames in de winkel.
Vriendelijke bediening, veel keuze en een geweldige kwaliteit van de producten. Veel succes toegewenst aan de nieuwe eigenaren van deze bakkerij.
Erg goeie bakkerij! Heerlijke oranjekoek! Echte aanrader! Vriendelijk personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid