facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Amazing Yoga

Amazing Yoga

Info

Yogastudio voor groepslessen en Personal Yoga Trainingen



"Inspirerende Yogalessen voor body en mind, verschillende yogastijlen, voor jong en oud, lenig of niet. Met aandacht voor jou en jouw mogelijkheden. Boek een proefles via de site."
Adres: Jan D. van Leeuwenstraat 15e, 4001 XE Tiel
Stad: Tiel
Route: Jan D. van Leeuwenstraat 15e
Postcode: 4001 XE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 00:00
Dinsdag: 09:00 - 00:30


op zoek naar gerelateerd: Yoga Nidra Tiel, Pilates Tiel, Stoelyoga Tiel, Yoga Studio C
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
YourBalance YourBalance 1 km Fijne locatie, en geweldige trainers. Ook eigenaar is super lief!
Essential Health Essential Health 2 km Superfijne zwangerschapsmassage gehad bij Jessica. Heel vriendelijk en ze weet precie...
Recensies
Al jaren volg ik heerlijke yogalessen bij Jolanda. Jolanda is een enthousiaste, lieve docente, die je veel persoonlijke aandacht geeft. Er zijn lessen op verschillende niveaus, gevarieerd en alle onderdelen van de yoga komen aan bod. Een uurtje in de week om naar uit te kijken!
Jolanda is een docent die met enorm veel aandacht en liefde haar lessen in elkaar zet en geeft, zowel qua oefeningen en opbouw, als met oog voor muziek en eventuele ondersteuning met etherische oliën. Zij heeft oog en oor voor ieders behoefte tijdens de les en hecht aan een persoonlijke benadering. Jolanda 'leeft' yoga... Een absolute aanrader voor iedereen!
De lessen van Jolanda zijn erg fijn om te volgen. Ze zorgt voor een prettige sfeer en door de verschillende vormen van Yoga is er altijd wel één les die bij je past!
De stoelyoga-lessen van Jolanda zijn erg fijn. Ze combineert professionaliteit met warmte en betrokkenheid en helpt iedereen in de groep om optimaal aan de les mee te kunnen doen.
Ik zit alweer een aantal maanden op Amazing Yoga . Gelukkig mogen we weer. Ik vind het fijn en het ontspant mij enorm. Een aanrader is het ,komt er gezellig bij. Lieve gr Jeanet.‍
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid