facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Amavi Lifecasting

Amavi Lifecasting

Info

Bij Amavi kunt u een tastbare herinnering van een waardevol moment in uw leven vast laten leggen.

Geschiedenis

Bij Amavi kunt u een tastbare herinnering van een waardevol moment in uw leven vast laten leggen;
U kunt hierbij denken aan een mooi beeld van uw torso of zwangere buik, maar ook een handbeeld ter ere van een huwelijksfeest, verloving, afscheid of ander speciaal en waardevol moment in uw leven!
Voor meer info verwijs ik u naar mijn website: www.amavi.frl of kijk verder op de Facebookpagina!



"Bij Amavi Lifecasting kunt u een tastbare herinnering van een waardevol moment in uw leven laten vastleggen. Dit doen wij middels het maken van een 3D beeld."
Adres: Nieuwstad 8, 9251 LM Bergum
Telefoonnummer: 0611406256
Stad: Bergum
Route: Nieuwstad 8
Postcode: 9251 LM


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Opleiding bodycasting, Bodycaster
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Red Sun Tattoo Red Sun Tattoo 534 meter Gutt, de speculaaskoekjes waren erg lekker
Recensies
Bij Anita een handen beeld laten maken van de handen van mijn ouders. Dit als cadeau voor hun 45 jarige huwelijk. Het was voor ons zeker 1,5 uur rijden enkele rit, maar dit was het meer dan waard. Wat een prachtig kunstwerk heeft ze gemaakt. En wat was het een leuke ervaring in haar atelier. We werden hartelijk ontvangen en we hebben veel gelachen. Na dat we bij Anita zijn geweest om de afdruk te laten maken heeft ze ons steeds op de hoogte gehouden van het proces. Een vraag was bijvoorbeeld hoe het beeld uiteindelijk gepositioneerd moest gaan worden. Hierin heeft ze steeds prettig en kundig advies gegeven. Ik kan Amavi Lifecasting aan iedereen aanbevelen. Anita bedankt voor alles en heel veel succes met het prachtige vak. Hartelijke groet, Familie Foppen
Anita is een dame met veel passie voor haar werk. Ze gaat met veel zorg om met haar beelden en wil steeds het allerbeste resultaat. “Het zit in de details”. Er is een zeer goede communicatie omtrent de casting. Alles is bespreekbaar. Een echte aanrader!
Via via in contact gekomen met Amavi lifecasting. Ze heeft een mooie urn gemaakt voor onze dochtertje. Veel liefde en tijd ingestoken. Veel communicatie over hoe we de urn wilde.
Last minute bedachten wij toch wel graag een afdruk van het handje en voetje van ons zoontje te willen hebben, en wilden het liefst dit zo snel mogelijk, nu hij nog zo klein is. Anita dacht meteen in mogelijkheden en zorgde dat wij op zeer korte termijn een plekje kregen in haar, al drukke, schema! Maar ze liet het zeker niet doorschemeren dat ze het druk had. Anita nam alle tijd, en liet ons in alle rust uitzoeken wat wij voor ogen hadden. En wat zijn wij blij met het resultaat!! Zo mooi, zo lief, zo klein en zo perfect, dat kleine handje en voetje, elk detail is zichtbaar! Verwerkt in een mooie lijst met een prachtige afwerking! Heel erg waardevol om dit te hebben! Wij zijn meer dan tevreden!!
Wauw, wat een fijne, leuke, gezellige maar vooral leerzame dagen heb ik bij Anita gehad. Ik heb de 2-daagse basiscursus bodycasting bij haar gedaan. Heel veel kennis mogen opdoen en zelfs meer dan op het programma stond. Anita is duidelijk en helder in haar uitleg en geeft open en eerlijk antwoord op alle vragen die je hebt. Een fijn persoon met een prachtig bedrijf! Mocht je de opleiding op dit moment overwegen zou ik zeggen: ,niet meer over nadenken, gewoon doen!'
Super mooi beeld gemaakt van twee handen. Super vriendelijke geholpen. De keuze is enorm en super leuk om te doen. Zeker een aanrader!!
2 jaar geleden heeft Anita voor ons een mooi handbeeld gemaakt en dit jaar hebben 2 vrienden van ons, voor hun 30 jarig huwelijk, ook een verassingsbeeld laten maken. Gisteravond het geweldige cadeau gegeven en wat waren ze enthousiast. Wederom heeft Anita en geweldig handbeeld gemaakt en 2 mensen heel gelukkig gemaakt. Dank je wel voor je begrip, expertise en tomeloze inzet!
Anita heeft voor mijn vader en mij een prachtig handbeeld gemaakt. Het zal een blijvende herinnering zijn van de hechte band tussen vader en dochter. Hij is echt prachtig geworden!
Anita is een vakvrouw! Ze maakt prachtige kunstwerken in leuke en in minder leuke tijden. In beide gevallen is Anita uitermate geschikt voor het maken van een tastbare herinnering. Anita is een relaxed persoon en wij hebben dit als erg prettig ervaren toen onze hond was overleden en Anita een handbeeld kwam maken. Naast het handbeeld heeft Anita ook een beeld gemaakt van de kop van onze hond. Dit was een beetje een gek gezicht, maar uiteindelijk is ook dit een pronkstuk geworden en zijn we heel blij dat Anita aangaf dit graag te willen doen. Kortom; voor een tastbare herinnering aan een overleden dierbare en-/of een beeld van een minder verdrietige situatie ben je bij Anita aan het juiste adres.
Dank je wel Anita voor het prachtige beeld dat je voor ons hebt gemaakt. Het is zo ontzettend mooi geworden en we zijn er heel erg blij mee. Wij kunnen iedereen Amavi Lifecasting aanbevelen die overweegt om een blijvende herinnering te willen in de vorm van een handbeeld!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid