facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Amadore Grand Café Raymondo

Amadore Grand Café Raymondo

Info

Op zoek naar een restaurant met pure smaken en een beleving? Stop met zoeken en kom naar Grand Café Raymondo!

Geschiedenis

Grand Café Raymondo gaat én staat voor pure smaken. En beleving. Een Grand Café aan zee waar u terecht kunt voor (h)eerlijk vlees, verse vis, huisgemaakte pasta, koffie met gebak of een lekker glas wijn op het al jaren gewaardeerde terras aan de boulevard van Vlissingen.

Aan zee
Of u nu lekker & snel luncht of uitgebreid dineert, met vrienden, familie of zakelijke relaties: Grand Café Raymondo in Vlissingen (Boulevard Evertsen 2/8) is er voor iedereen!

Dare to be different
Na Het Postkantoor, gevestigd in het Rijksmonument uit 1890 op de Grote Markt 14 in Goes, pakt Amadore nu door met het motto ‘Dare to be different ’; opvallende, betaalbare horeca die zich onderscheidt in thematiek en sfeer. De opzet van het nieuwe café-restaurant staat onder leiding van de wereldberoemde interieurontwerper Ferry Tabeling, in 2012 verantwoordelijk voor de unieke, industriële look & feel van Amadore Café - Restaurant Het Postkantoor.

Adres: Boulevard Evertsen 2-8 , Vlissingen 4382 AD, NL
Telefoonnummer: 0118 441 441
ln.erodama@odnomyar
Stad: Vlissingen
Route: Boulevard Evertsen 2-8
Postcode: 4382 AD



op zoek naar gerelateerd: menukaart raymondo vlissingen, next vlissingen, grand cafe stefano's vlissingen, amadore restaurant vlissingen, menukaart stefano's vlissingen, restaurant boulevard vlissingen, amadore vlissingen menukaart, amadore restaurants
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Waterfront Waterfront 553 meter Het voorgerecht gefrituurd zeebanket was wel lekker. De fish en chips was wat minder....
La Reine La Reine 1 km Creatief en zeer charmante lunchroom , midden in uitgaande centrum van hartje stad,...
Restaurant Grand Café Parc Central Restaurant Grand Café Parc Central 1 km Te lang moeten wachten voordat iemand ziet. Meer als 30 minuten aandacht van ober pro...
De Vissershaven' De Vissershaven' 1 km De Facebook-pagina van Restaurant De Vissershaven in Vlissingen.
Eetcafé Roots Eetcafé Roots 1 km We hebben onbeperkt spareribs gegeten. Er zijn 4 verschillende smaken: hot, sweet, ga...
Recensies
Redelijke bediening, de studenten doen hun best. Pluspunt voor de terrasverwarming. Appelcake was niet lekker.
Lekker gezellig terras in het zonnetje. En een vriendelijke bediening. En veel mooi zicht
Uiterst ontevreden. Duurde een half uur voordat de drankjes op tafel stonden. Zeker 1,5 uur later nog geen lunch. Dit terwijl we tussentijds 3 maal bij het personeel hebben aangegeven dat er niks kwam en onvriendelijke/onprofessionele reacties kregen zoals 'er liggen zoveel bonnen dat iedereen langer moet wachten' en 'we hebben personeel tekort' en 'we moeten allemaal rennen' en 'dan had de lunch er minimaal al moeten zijn' waarna nog niets kwam. Begrijpelijk dat het iets langer duurt op zo'n drukke dag, maar dit spant toch echt de kroon. De eigenaar van deze tent moet zich diep schamen voor het personeel wat hier wordt ingezet. Uiteindelijk besloten om de lunch te annuleren en drankjes af te rekenen waarbij de rekening door 2 medewerkers niet bepaald vriendelijk werd voorgelegd, ze wilden eigenlijk dat we nog langer zouden wachten en probeerden in discussie te gaan. Kreeg te horen dat de bestelling uiteindelijk niet eens was door gekomen. Wellicht als 1 van de 3 medewerkers die we eerder aanhielden dit even had gecheckt had dit 4 ontevreden klanten voorkomen.
Bediening was zeer traag en we moesten meerdere keren vragen naar de rekening. Hebben 20 minuten zitten wachten in totaal. Terwijl er 2x werd gezegd dat ze de rekening kwamen brengen. Ze waren ook nog eens onvriendelijk. Zout wat buiten op tafel stond was een harde bol geworden waarop de ober zei: ze hebben denk ik in de regen gestaan. Kregen geen andere.
Wat een teleurstellend bezoek afgelopen zaterdag. We namen 2 kroketjes met daarbij 2 witte broodjes. Kosten..9,50. Niet erg als het het waard is. Het kaaskroketje was net íets groter dan een damschijf en het garnalenkroketje de helft van een gewone kroket. Maar het ergste waren de broodjes. Die vielen van ellende uit elkaar,zo droog en oud. Toen ik daar íets van zei, vertelde de serveerster dat ze dit vaker te horen kreeg. Dat het ook sreeds doorgegeven werd aan de keuken maar die doen er verder niks aan. Ze wist verder niet hoe het kwam, daar heb ik haar het antwoord maar op gegeven..uit de vriezer de magnetron in om te ontdooien. Best schandalig voor die prijs.
Hele snelle service in tegenstelling tot de buren, na 5 minuten kwam er iemand de bestelling opnemen en nog geen kwartier later hadden we het eten op tafel staan. Smaakte erg goed. Ook heel mooi uitzicht. De sfeer was ook goed. Leuk ingericht. Serveerster was ook een erg vriendelijke mevrouw.
Slechte bediening. Er was bijna niets te doen en toch bijna 40 minuten moeten wachten op het eten. De kwaliteit was ver beneden peil voor de prijs die je ervoor moet betalen. Kort samengevat een echte afrader als je een leuk dagje strand/ Vlissingen op een leuke manier wilt afsluiten.
Die ene ster verdient de bediening! Súper galant en heel erg vriendelijk, ook top dat ons klein hondje binnen mocht! Maaltijd was slécht, smaakloos behalve teveel zout en knoflook in de groenten garnituur, patat redelijk en sla niet lekker Echtgenoot had niet veel te klagen, biefstuk was goed!
Een fijne ervaring voor ons. Veel succes toegewenst.
Heerlijk gegeten. Franse uiensoep, hoofdgerecht gegrilde zalmfilet met witte wijnsaus welke flauw en vlak van smaak was. We hebben er wel een uur op moeten wachten , communicatiefoutje werd er gezegd.... We stonden bijna op punt van vertrekken. De chef kwam met excuses nog wel capuchino aanbieden. Het zal wel ff duren voor we er weer komen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid