facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Amacoo

Amacoo

Info

Producent en leverancier van onderdelen en machines voor de Off-Highway in de Benelux. Met dertien eigen productielocaties voor OEM en spare parts assortiment van 100.000 artikelen.

Geschiedenis

Amacoo produceert en levert een uniek en breed gamma aan onderdelen voor tractors, agrarische machines en tuin en park machines. Daarnaast levert Amacoo aan winkels en werkplaatsen, diverse technische groothandels en particulieren.

Amacoo is onderdeel van de AMA Group, welke dertien productielocaties kent. Als producent en groothandel heeft Amacoo een unieke en specifieke product-range ten behoeve van bedrijven en personen die produceren voor de agrarische, tuin en park, construction markten en bouwers van machines (OEM).

Adres: Minerva 44, 8448 CS Heerenveen (gemeente)
Telefoonnummer: 088 011 90 00
Stad: Heerenveen
Route: Minerva 44
Postcode: 8448 CS



op zoek naar gerelateerd: Tuin en park onderdelen, Kelvinlaan 5 Drachten, Aftakas As, Tractor benodigdheden, Gereedschap onderdelen online, Tractor onderdelen, Aftakas onderdelen, Aftakas merken
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
APH Group APH Group 2 km Vertaald door Google Ik werk voor Aph dus ..... Origineel Pracuje dla Aph więc.....
Recensies
Vertaald door Google Superservice! Origineel Superservice!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid