facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Amac

Amac
"Amac is de grootste Apple Premium Reseller met 50 winkels verspreid over Nederland. Met een compleet aanbod aan Apple-producten en een uitgebreid assortiment aan accessoires voor de Mac, iPad, iPhone, Apple Watch en AirPods is dit dé plek voor al je Apple-aankopen en cadeaus. Het Amac team beschikt over alle kennis om je vragen te beantwoorden en adviseert je graag persoonlijk over de keuze en aanschaf van een Mac, iPad, iPhone of ander Apple-product."
Adres: Eindstraat 13 , Breda 4811 KK, NL
Telefoonnummer: 079 360 0100
Stad: Breda
Route: Eindstraat 13
Postcode: 4811 KK



op zoek naar gerelateerd: Amac Refurbished, Amac store, Amac inruilen, Hoeveel jaar bestaat Amac, Amac The Wall, Amac Alkmaar, Amac Tilburg, Amac Amersfoort
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CeX CeX 159 meter Ik kwam hier altijd met veel plezier kijken of er iets tussen stond, maar sinds dat z...
Handyman Handyman 300 meter
Expert Breda Expert Breda 472 meter Bloeddrukmeter, gekozen op basis van test Consumentenbond, in de webshop bestelt. Afh...
Audio-Time Audio-Time 557 meter
AllSmart AllSmart 3 km
Recensies
Macbook Air willen kopen, helaas geen medewerker die me kwam helpen. Half uur gewacht en gevraagd voor een verkoper. Zou deze winkel dan ook niet aanraden. -update, wat heb ik aan de vacatures? Als een medewerker beweert zo bij mij te komen maar mij een half uur laat wachten is dat niet netjes. Vertel mij dan gewoon om een andere keer terug te komen.
Vorig jaar een IPad Pro aangeschaft, na goed geadviseerd te zijn over welke te kiezen en welke accessoires er nodig waren. Daarnaast een stapje extra door de screenprotector nog even te plakken. En het allerbelangrijkste, we waren volgens de verkoper in een kwetsbaar gezelschap moeder in rolstoel, dus dat klopte! Dat in combinatie met aanschaf van dure artikelen, zorgde ervoor dat de verkoper ons aanbod om mee te lopen naar de parkeergarage, zodat we veilig met onze spullen bij de auto zouden belanden. Hier geen gebruik van gemaakt, maar het aanbod was heel attent.
Hele winkel leeg, 2 van de 3 man personeel die kunnen helpen. Maar om je MacBook op te sturen ter reparatie moet je toch echt een afspraak maken, anders helpen ze je niet. Verder wel mooie winkel waar alle producten goed gaan uitgestald. Maar als het gaat om service en klantvriendelijkheid kan je beter ergens anders naartoe.
Ik vond de ingang heel erg netjes. Zodra ik binnenkwam met de rolstoel en de hond kwam er gelijk iemand naar mij toe. Om te kijken of het allemaal lukte. Hier gaf hij ook gelijk aan dat hulphonden welkom zijn in hun winkel. Helaas word er bij heel erg veel andere winkels vaak moeilijk over gedaan maar hier gelukkig niet. Het was die dag best wel druk in de stad en ik was bang dat ik daar uren moest wachten net zoals bij veel andere winkels vaak. Maar er waren genoeg medewerkers voor de vele klanten. Iets wat ik heel netjes vond is dat ze eerlijk advies gaven. Ik was daar onder andere voor een Apple watch. En had in eerste instantie de 44 mm aan. Maar ook de medewerker zei zeer netjes dat hij inderdaad te groot is voor mijn kleine armpjes. Dit gebeurt helaas niet vaak omdat andere winkels het liefst zoveel mogelijk willen verkopen en alles mooi vinden staan. Dus ook dit een groot compliment voor Amac. Toen ik wilde afrekenen met de medewerker stonden de kassa’s helaas vol. En een hoge toonbank wat onhandig was met mijn rolstoel. Toen werd ik netjes naar een rustige plek gebracht waar mijn Hulphond rustig kon liggen en zelf een beetje water kreeg. Dus al met al super tevreden. En echt een aanrader voor mensen die een goede service willen. En een Apple product of accessoires nodig heeft is dit de ideale winkel.
40 Minuten gereden om bij de winkel te komen om kapotte laptop aan te bieden voor reparatie. Vanwege verkeersdrukte en parkeerplaats vinden 5 minuten te laat. ‘Je bent te laat en er is dus niemand die je gaat helpen’. Met die woorden weggestuurd.
Wilde weten of mijn AirPods Pro van voor oktober 2020 geproduceerd waren ivm de problemen die deze levert. Vijf medewerkers beschikbaar. Eentje spreekt me aan, ik leg m’n verhaal uit, hij kijkt naar de AirPods en vertelt ondertussen dat ik een serviceafspraak moet maken via de website, dat vandaag alles vol zit. Nutteloos dus en nog niets wijzer.
Bij de aankoop van een hoesje en screenprotector goed geadviseerd door een medewerker van Amac. De screenprotector werd ook nog op mijn telefoon geplakt door de medewerker! Aangezien dit bij mij altijd fout gaat heeft me dit alleen al €50 bespaard
Amac Breda reageert niet op chatverzoek. Bedrijf reageert ook niet op verschillende telefoontjes. Computerstem vraagt me een bericht achter te laten, maar Amac Breda verbreekt daarna direct de verbinding. En de site durft dan nog te vragen of ik nog suggesties heb voor verbetering van de service. Ja, dááág!
Amac Breda stuurt klant gewoon weer naar huis Als mijn laptop kapot gaat scherm gebarsten bel ik naar de amac met de vraag of men kon kijken wat de reparatie zou gaan kosten. Kreeg een heel vriendelijke jongen aan de lijn die mij zei. "u moet afspreken online, mijn computer was kapot dus , "kan ik ook zo langskomen, " " dat kan maar beter is afspreken anders moet u misschien wachten" Ik vond dat geen probleem dus ging ik naar de amac in Breda, alwaar een zeer jonge dame mij hielp, ik vertelde dat ik gebeld had en ik de computer kwam brengen om de schade vast te stellen, "wie heeft gezegd dat u langs kon komen want dan zal ik hem daar eens op aanspreken dat is tegen de regels. We moeten een lijn trekken. Vervolgens vertelde zij mij, vooral niet echt vriendelijk dat het dus niet ging, het innemen duurt lang en we nemen de tijd ervoor stelde zij. Ik zei dat ik wist dat het scherm kapot was en ik dus geen uitleg hoefde ook. Ik drong nadrukkelijk aan hem nu te willen inleveren. Nee het gaat nu niet , u kunt morgen komen om 09.40 . ik raakte geïrriteerd, het was niet druk in de winkel en m.i. was het dus onwil. Ik zei haar nog het zeer klantonvriendelijk te vinden een ouder iemand van 76 jaar als een klein kind weg te sturen. "dit zijn de regels tot ziens" Ik verliet redelijk opgefokt de winkel ben in mijn auto gestapt en naar de mediamarkt gereden de laptop ingeleverd en een nieuwe MacBook Air gekocht . Totaal duurde dit 15 minuten inclusief inleveren en koop. Vervolgens ben ik de volgende dag teruggegaan naar de amac heb de bedrijfsleider , een vriendelijke man, mijn nieuwe laptop laten zien en heb hem vertelt wat er was voorgevallen daags ervoor, hem ook geadviseerd de juffrouw snel te ontslaan, omdat het geld kost. Hij legde ook uit dat de methode de methode was. Hem geadviseerd dat men zo niet moet omgaan met mensen. En ook gezegd het een zeer rigide systeem van werken te vinden en het heroverwogen zou moeten worden, want m.i. is niet elke klant, situatie en probleem hetzelfde. Service op maat zou het motto kunnen zijn. Een klant behoor je tegemoet te komen, flexibel zijn , creatief denken, ruimhartig begripvol te zijn ,eigenlijk gewoon ouderwets "menselijk" Overigens een pluim voor de mediamarkt daar geven ze kennelijk andere instructies. Goed en snel geholpen, ik wist daags erna wat de reparatie zou gaan kosten, bij amac zou ik hem een week tot 10 dagen kwijt zijn.
Goede service en zonder moeite stond ik snel weer buiten met mijn aankoop.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid