facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Alwero - Nederland

Alwero - Nederland

Info

Wij zijn distributeur van het merk Alwero in Nederland en België. Prachtige producten gemaakt van wol. Een natuurproduct dat ademt, niet zweet en heerlijk warm is! Registreer je nu op Alweroshop en bestel direct uit voorraad.

Adres:
Telefoonnummer: +31-622788055
Stad: Ulft



op zoek naar gerelateerd: Alwero jas, Alwero SALE, Alwero bodywarmer, Alwero shop, Alwero volwassenen, Alwero B2B, Alwero bodywarmer Folker, Alwero wanten
Recensies
Mijn eerste wollen gilet gebruik ik nu een jaar, na de geboorte van mijn zoon gelijk voor hem ook 2 aangeschaft en van de week bestelde ik de bark kleur. Geweldige service, alles was de volgende dag of de dag ernaar al binnen! Het personeel is onwijs vriendelijk en echt, éénmaal een alwero.. altijd een alwero, ze zijn zo heerlijk warm
Net weer hele mooie wollen sloffen ontvangen van Alwero voor mijn kleinkinderen. Ik heb daar al regelmatig bestellingen gedaan en nog nooit de klantenservice nodig gehad. Dit zegt voor mij genoeg over de kwaliteit van het product en de snelheid van de levering. Toppie dus.
Heel tevreden over onze wollige items! Zoonlief wil de bodywarmer het liefst de hele dag aan, zo fijn zit het. Ook de babyslofjes zijn een aanrader; de voetjes blijven heerlijk warm! Blij mee!
Fan vanaf de geboorte van de oudste, slofjes en de bodywarmers zijn een echte musthave. Maankussen niet alleen mooi in het interieur maar ook perfect tijdens het voeden.
Heel erg tevreden. Dikke 10. Al jaren klant. Ben het zo niet eens met de mensen die het over slechte service hebben. Als er iets onduidelijk is, valt er altijd in alle redelijkheid over te praten. En het staat duidelijk aangegeven dat je retour zelf moet betalen. Wol is echt een heel fijn product. En Alwero weet er mooie spullen mee te maken. Heel erg blij met hun. Wol is hot.
Mooi gilet gekocht, echter wees je ervan bewust: als je iets direct via de Alwero site koopt en je wilt retourneren, dat verzendkosten dan voor eigen rekening zijn en dat het contact stroef verloopt. Mijn ervaring met Alwero is dat ze mooie producten verkopen, maar dat de klantenservice nog wel wat verbetering kan gebruiken.
Superfijne bodywarmer. Heerlijk warm en mooie kwaliteit. Werd snel geleverd.
Erg bij met de wollen kinder bodywarmer! Mooie kwaliteit
Prachtige producten met een hoge kwaliteit! Al jaren fan !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid