facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aluxdoors

Aluxdoors

Info

ALUX-doors maakt de luxe van een metalen binnendeur betaalbaar en binnen handbereik.



"''Aluwdoors is een internationaal opererende onderneming die zich bezighoudt met het produceren van luxe metalen binnendeuren. Onze website is voorzien van een calculator waarmee uzelf een eigen deur kunt ontwerpen en direct uw prijs kan zien. Onze showroom is op afspraak geopend om iedereen zo goed mogelijk te kunnen helpen. Graag tot ziens!''"
Adres: Hoge Eng Oost 19-1, 3882TM Putten (gemeente)
Telefoonnummer: +31(0)851301965
moc.sroodxula@selas
Stad: Putten
Route: Hoge Eng Oost 19-1
Postcode: 3882TM


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 16:30
Dinsdag: 08:00 - 16:30
Woensdag: 08:00 - 16:30
Donderdag: 08:00 - 16:30
Vrijdag: 08:00 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: alux doors putten, metalen deur, stalen deuren, industriele binnendeuren, alux putten, stalen kozijnen binnen, taatsdeuren, stalen kamerdeur
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
L. Van den Broek Metselwerken L. Van den Broek Metselwerken 2 km Gericht op Metselwerk, Voegwerk en Lijmwerk. Voor vragen e-mail naar: Luke@vandenb...
B&M Service B.V. B&M Service B.V. 2 km B&M Service B.V. is gespecialiseerd in besturingstechniek, machinebouw en ultrasone t...
De interieurmannen.nl De interieurmannen.nl 2 km "we zijn een interieurbouw bedrijf en maken mooie projecten met hart voor de kla...
Modesta Filters Modesta Filters 3 km Reliability is key when processing agri, wood or recycling. Our smart air filters kee...
Kolmer Elektromotoren Kolmer Elektromotoren 3 km Wat een mooi bedrijf. Echte specialisten. Ze maken en leveren wat je vraagt. Geweldig...
Kolmer Electric Motors Kolmer Electric Motors 3 km Wat een mooi bedrijf. Echte specialisten. Ze maken en leveren wat je vraagt. Geweldig...
Constructiebedrijf Hylwa Constructiebedrijf Hylwa 3 km Top verdrijf met vakkundig advies en snelle service rij graag om voor dit bedrijf !
Recensies
Eerst online via de configurator een offerte aangevraagd. Toch ook de winkel bezocht en daar heel fijn geholpen. De verkoper heeft net wat kleine dingen veranderd waardoor het eindresultaat nog mooier is geworden. Service van begin tot eind is heel fijn. Per e-mail contact over inmeten en plaatsen is heel prettig en bij vragen krijg je snel reactie. Plaatsen ging snel, nauwkeurig en netjes. Binnen no time stonden ze weer buiten.
Zeer tevreden met onze dubbele schuifdeur. Vanaf begin af aan een prettig proces: zelf ontwerpen via de website en toch ook nog even in de showroom gekeken en ons laten adviseren door een kundige en vriendelijke medewerker. Heldere offerte en afspraken die ook stipt nagekomen worden. Inmeten en een aantal weken later het monteren ging super netjes. Ook weer kundige en vriendelijke medewerkers. Eindresultaat is prachtig en goede kwaliteit. Goedkoper dan de andere aanbieders die we bekeken hebben want aluminium ipv staal, maar dat verschil zie of merk je niet. Absoluut een aanrader!
Zeer tevreden met het resultaat. Twee klantvriendelijke monteurs zijn zeer netjes te werk gegaan. Professioneel en tot in de detail het werk uitgevoerd. Zelfs tijdens het afstellen van de taatsdeur keurig een laser lijn erbij gehouden om zeker te zijn dat alles recht in het lood is. Naderhand alles opgeruimd eigen stofzuiger en nog even netjes uitgelegd hoe je de taatsdeur kan gebruiken en wanneer je de ruiten na deze montage pas mag schoonmaken. Top jongens!! Op papier tijdens het bestellen was het al mooi, maar in het echt nog mooier. M.a.w. zoals je de offerte indient krijg je het. Ook het inmeten voordat je de bestelling definitief maakt, gaat professioneel, waarbij tevens nog wat nuttige adviezen krijgt, zodat je tijdens levering en montage niet voor verrassingen komt te staan. Even nog over het materiaal: stevig, degelijk en van goede kwaliteit. Als je het voelt en ziet lijkt het gewoon staal. Ik ben een dik tevreden klant en raad ze zeker aan. Doen!!!
Ook hier een zeer tevreden klant: het begint al met de website waar je eenvoudig online een offerte kunt maken en meteen al een preview ziet van het resultaat. Na goedkeuring komt er eerst iemand inmeten. Een uiterst vriendelijke jongeman. Binnen 15 minuten was ie weer weg. Een maand later werd onze dubbele taatsdeur dan geleverd. Wederom perfect op tijd: 2 vriendelijke en professionele mannen, die de deur perfect hebben geinstalleerd. Het resultaat is super! Erg blij met het resultaat. Aluwdoors een echte aanrader!
Er zijn twee taatsdeuren en een schuifdeur geplaatst. Super tevreden! Vanaf het moment in de showroom, het inmeten en plaatsen is alles super goed verlopen, goed advies, nuttig tips en erg klantvriendelijk. Monteurs zijn erg professioneel, klantvriendelijk en vakkundig. De kwaliteit van de deuren zijn van goede kwaliteit. Ik ben een erg tevreden en raad ze zeker aan.
Wij hebben een scharnierdeur met kozijn gekocht bij Aluwdoors. We werden in de showroom keurig geholpen. We hebben er voor gekozen de montage zelf te doen. De deur werd bezorgt door 2 vriendelijke heren. Enig minpunt was de bescherming van de deur enkel foam langs de buitenranden van de deur. Het kozijn en grepen waren daarentegen goed ingewikkeld in plastic. De montage was niet moeilijk en is goed zelf te doen wanneer je zelf over gereedschap en 2 rechter handen beschikt. De door ons gekozen greep zat wat speling op. Oorzaak waren te lange boutjes. Dit is keurig door Aluwdoors opgelost en hebben nieuwe kortere boutjes toegestuurd gekregen. Al met al zijn wij zeer tevreden.
Vandaag is onze industriële schuifdeur geplaatst. Prachtige deur, deskundig advies. kundige monteurs en top klantenservice, klasse!
Waanzinnig blij met het raam en onze deuren van AlUX Doors. Goede service, een handige site, een mooi produkt en zeer vriendelijke monteurs.....niets te wensen over. Een dikke aanrader.
Stop met verder zoeken. Wij zijn zeer tevreden over Alux, nu Aluwdoors. In de showroom zijn wij goed geholpen. Alle afspraken zijn netjes na gekomen. Tevens waren alle mensen met wie wij te maken hebben gehad enorm vriendelijk. Geen verassingen qua extra kosten en natuurlijk het belangrijkste, is dat wij enorm tevreden zijn met het resultaat. Een dikke vijf sterren voor aluwdoors.
Het offertetraject verliep geheel naar wens. De montage van de schuifdeuren werd zeer deskundig uitgevoerd. Het is precies geworden zoals we vooraf hadden bedacht. Heel blij met dit eindresultaat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid