facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aluminiumbouw-Glashandel Oud-Zevenaar

Aluminiumbouw-Glashandel Oud-Zevenaar
Adres: Dijkweg 17 , Zevenaar 6905 BA, NL
Telefoonnummer: 0316 331 010
Stad: Zevenaar
Route: Dijkweg 17
Postcode: 6905 BA



op zoek naar gerelateerd: Kunststof kozijnen Zevenaar, Terbonssen Zevenaar, Glas Zevenaar, Glaszetter Zevenaar
Recensies
Als Architect werk ik vaak samen met eigenaar Rob aan grote en kleine projecten. samen komen we altijd tot goede en esthetische fraaie oplossingen voor onze opdrachtgevers.
Wij hadden een probleem met onze aluminium draai-kiepraam. Onze zoon had iets te hardhandig het raam geprobeerd dicht te doen, waardoor alleen draai-kiep stand nog mogelijk was. We hebben dit bedrijf gebeld en werden goed en vriendelijk te woord gestaan. Het is heel snel en goed opgelost door een medewerker. Wij zijn uiterst tevreden over service van dit bedrijf. Top!
Goed werk, uitstekende service, nette en vriendelijke medewerkers, meedenkende directie, goed bereikbaar en alles voor een redelijke prijs. In 1 woord geweldig Heb overigens geen aandelen in het bedrijf.
Zeer plezierige meedenkende verkoper. Er wordt door hem gedacht in mogelijkheden.
Goede service goede prijs. Klantvriendelijk.
Vakwerk, denken mee en goede service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid