facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Alument

Alument

Info

Hét adres voor kozijnen, vouwwanden, schuifpuien, zonweringen, rolluiken, screens, horren, isolatie- en veiligheidsglas en warmtelampen.

Geschiedenis

Alument is hét adres voor aluminium & kunststof kozijnen, veranda’s, glazen schuif- en vouwwanden, schuifpuien, buiten – en binnen zonweringen, rolluiken, screens, horren, beglazing en warmtelampen. Alument is gevestigd op Haven 3, op het industrieterrein De Stad in Oirschot. Wij werken nauw samen met onze leveranciers om de beste service en kwaliteit te bieden. We houden alles in eigen beheer en daardoor houden we de uitvoering van A tot Z in eigen hand en heeft de klant 1 contactpersoon op 1 adres. Dat is wel zo prettig voor u! Kom gerust een kijkje nemen naar ons brede product assortiment.
De koffie staat klaar!

Openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 18.00 uur
Zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur

Alument
Haven 3
5688 DR Oirschot
T: 0499 – 745 084
www.alument.nl
[email protected]

Adres: Industrieweg 28B, 5688 DP Oirschot
Telefoonnummer: 0031-499 – 745 084
Stad: Oirschot
Route: Industrieweg 28B
Postcode: 5688 DP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Schaduwparasols.nl Schaduwparasols.nl 280 meter Mooie grote winkel met een grote verscheidenheid aan producten, je krijgt uitstekende...
PHT-Benelux PHT-Benelux 368 meter Uw PARTNER voor HYGIENE en TECHNOLOGIE Totale ontzorging op het gebied van hygiëne vo...
De Meeuw NL De Meeuw NL 498 meter De Meeuw is toonaangevend bouwer van tijdelijke en permanente huisvesting in uw secto...
Recensies
Afspraak gemaakt om in de showroom te komen kijken. In de showroom werd er kort gevraagd naar wat wij wilden met meteen een antwoord dat het allemaal niet kon. Vluchtig een rondje gelopen door de showroom met weinig tot geen informatie. We moesten maar een mail sturen met maten en foto's, een offerte zou dan na 2 weken komen. Wij voelden ons niet gehoord en hadden het gevoel dat de verkoper ons niets wilde verkopen of helpen. De verkoper deed alsof wij niet in staat waren een degelijke mail te sturen met onze wensen en maten.
Recentelijk onze toekomstige tuinkamer voorzien van een aluminium vouwwand met aansluitend aluminium puien door Alument te Oirschot. Geweldig tevreden van verkoop, enginering, tot daadwerkelijk montage. 6 weken voor kerst opdracht gegeven en voor kerst gereed. Super goed bedrijf.
Mooie showroom en goed advies. We hebben een buitenzonwering op onze serre gekocht. Buitengewoon tevreden over de gehele procedure tot en met de montage!I Kwalitatief goede materialen en uitstekende service! Zeer aan te bevelen!
Duidelijk en professioneel advies gekregen in de showroom.
2 jaar geleden voor onze woning door Alument een groot aantal kozijnen en deuren laten plaatsen, inclusief diverse complexe zetwerken. Dit allemaal naar volledige tevredenheid afgehandeld.
Goed advies over de Sunflex vouwwand
Duidelijke voorlichting, nu nog de offerte afwachten.
Duidelijk en helder advies!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid