facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aluku Zuidland BV

Info

Wij zijn al ruim 48 jaar dé betrouwbare aluminium en kunststof kozijnen specialist! Wij staan garant voor Kwaliteit Service & Zekerheid! Aangezien wij alles voor u op maat maken, hebben wij voor iedereen een passende oplossing!

Geschiedenis

Familiebedrijf; sinds 1970 hét adres voor al uw aluminium en kunststof ramen, deuren, schuifpuien, serre, veranda's, tuinkamers en hardglazen schuifwanden.

Bij Aluku Zuidland B.V. kiest u bewust voor goede materialen, perfecte montage en afwerking, zonder veel onderhoud. U heeft dus langdurig een verzorgde uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Wij bieden u altijd optimale service door uw wensen in kaart te brengen.

Meer dan 1000 en 1 mogelijkheden.

Al bijna 50 jaar ervaring.

Ons zeer deskundige personeel monteert van klein toiletraampje tot een complete glasgevel. Wij voeren alle uitkomende materialen af en ruimen alles op. Alles wordt veegschoon opgeleverd!

Wij leveren de navolgende merken Kawneer, AluK, Pallazzo, Weinor

Breng vrijblijvend een bezoek aan onze grote showroom! Alles wordt voor u op maat gemaakt. U zult versteld staan van alle mogelijkheden.

Wij zitten achter de Molen van Zuidland, aan de Krommedijk 3
U bent van harte welkom!



"Al 50 jaar leveren en plaatsen wij, in eigen beheer, aluminium en kunststof kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien, serre, veranda's, tuinkamers en hardglazen schuifwanden.Bij Aluku Zuidland B.V. kiest u bewust voor goede materialen, perfecte montage en afwerking, zonder veel onderhoud. U heeft dus langdurig een verzorgde uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Wij bieden u altijd optimale service door uw wensen in kaart te brengen.Meer dan 1000 en 1 mogelijkheden.Al 50 jaar ervaring!!Ons zeer deskundige eigen personeel monteert van klein toiletraampje tot een complete glasgevel. Wij voeren alle uitkomende materialen af en ruimen alles op. Alles wordt veegschoon opgeleverd!"
Adres: Krommedijk 3, 3214 LH Zuidland
Telefoonnummer: 0181 451 851
Stad: Zuidland
Route: Krommedijk 3
Postcode: 3214 LH


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 16:30
Dinsdag: 08:30 - 16:30
Woensdag: 08:30 - 16:30
Donderdag: 08:30 - 16:30
Vrijdag: 08:30 - 15:00
Zaterdag: 10:00 - 13:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hekwerk en Schuttingbouw Hekwerk en Schuttingbouw 2 km Voor het leveren van kwaliteit in beton, tuinhout en tuinpoorten! Wij zijn iedere da...
Van Weenen Bouwbedrijf Van Weenen Bouwbedrijf 2 km We zijn op de helft van de bouw van onze woning en tot nu toe zeer tevreden over het ...
Roos Zand en Grint Roos Zand en Grint 2 km Eerlijke prijs hoog kwaliteit klant vriendelijk ze doen hun best om de klant t...
Recensies
Mijn raam werkt niet meer.het sluitwerk is defect.heb contact opgenomen helaas zij hebben geen tijd,te druk.slechte service.
Aan de recensies te zien is de service uitstekend wanneer u iets aanschaft bij Aluku bv. Komt u echter voor garantie terug binnen de garantie periode die vermeld staat op de site, dan kunt u deze service wel vergeten. Er staat op de de website van Aluku dat u 10 jaar garantie krijgt op de kozijnen. Vergeet dit maar!!!! Er word alles aan gedaan om u af te wimpelen. Net zo lang totdat je genoodzaakt wordt een jurist in de arm te nemen. Ik zou een ieder aanraden om u geld bij een ander bedrijf te brengen. Een bedrijf dat u niet misleid en wel hun afspraken na komt.
Prima bedrijf waar je vriendelijk en goed geholpen wordt. Klasse.
Kunnen niet goed de maten opnemen plus kleur van gevelstenen niet goed bepalen .geen service
Fijn bedrijf, leuk personeel en vakwerk!
Een betrouwbare partner voor kunsstof kozijnen.
Goede service van sjaak en jan
Geweldige service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid