facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor altijdgeslaagd.nl

altijdgeslaagd.nl

Info

Binnen 1 dag je Auto Theorie voor slechts € 180,- inclusief CBR examen en een slagingspercentage van 100%.

Geschiedenis

Binnen 1 dag je Auto Theorie voor slechts € 180,- inclusief CBR examen en een slagingspercentage van 100%. Al 20.000 mensen gingen u voor! Bezoek onze website of facebook pagina om u in te schrijven!



"Wil jij in 1 dag en in één keer slagen voor je theorie? "ALTIJDGESLAAGD" staat bekend om de examen gerichte lesmethode, de enorme aanbod aan cursusdata en de 110% Slagingskans!Meld je NU aan op de website en profiteer van de actieprijs!!!"

"Wil jij in 1 dag en in één keer slagen voor je theorie? "ALTIJDGESLAAGD" staat bekend om de examen gerichte lesmethode, de enorme aanbod aan cursusdata en de 110% Slagingskans!Meld je NU aan op de website en profiteer van de actieprijs!!!"
Adres: Amsterdam, Netherlands, 2516 EH Den Haag
Telefoonnummer: 070-262 91 91
ln.dgaalsegdjitla@ofni
Stad: The Hague
Route: Amsterdam, Netherlands
Postcode: 2516 EH


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 21:00
Dinsdag: 09:30 - 21:00
Woensdag: 09:30 - 21:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00

Recensies
Echt top, precies wat ik nodig had vlak voor het theorie examen. Cursus duurde een paar uur en het was ook echt wel heel intensief erin gestampt. Ik had het theorie examen 2x zonder cursus geprobeerd, en nu dus de 3e keer geslaagd met deze cursus. Vervoer was zelfs geregeld. Ik moet wel zeggen dat het niet allemaal zo heel formeel was maar wie wilt dat ook op de vroege ochtend op zo’n stressvolle dag.
Ik was er eerder langs geweest vandaag voor een cursus maar degene die les gaf jonge knul was heel arrogant dus was veel eerder weggegaan. Ik ga nooit meer een cursus hier nemen. Verbaasd me niks als ik zo ga zakken.
Ze zijn te slecht en is niet van Sait. Ik dacht zou antwoord krijgen te slecht heb 2x niet gehaald. Andere plek gegaan gelijk gehaald.
Goed uitleg lekker streng zodat je t goed begrijpt dus daar dank voor . Had boek niet gelezen dus petje af hoe ze voor elkaar krijgen dat ik in 1 x slaag échte aanrader
Geslaagd in 1x door jullie! Weet niet meer hoe die meneer heet die les gaf maar hij was een topper man. Die zwarte gladde haar naar achter
Scharrige organisatie. Je moet cash afrekenen, 150 euro. Locatie is een narrig oud kantoorpand. Instructeur kwam te laat en lesmateriaal leek vooral op fotomateriaal van CBR examens. Thee kan je zelf zetten met een apparaat dat te vies is om naar te kijken. Maar onze dochter is wel geslaagd... dank.
Top service! Had woensdag einde van de middag gebeld of ik vrijdag nog theorie cursus Motor met examen kon krijgen. Ondanks de drukte bij CBR hebben zij toch een plekje voor mij kunnen reserveren. Wij begonnen vroeg 6:20 verzamelen op locatie, het begon rond 6:30 en ik had mijn examen om 11:20. Om 10:30 +- was de theorie cursus afgelopen, tuurlijk kon je nog vragen stellen maar dat was voor bijna niemand meer nodig. Super duidelijke uitleg en lekker tempo, Zelf heb ik Dyslexie en vond ik het erg prettig te volgen! Tussen door waren er pauzes, kon je een broodje pakken en wat koffie of thee. Het CBR was 15 minuten lopen, dus 30 minuten van te voren ging je met volle vertrouwen daar heen. Ik had maar 1 fout dankzij deze top uitleg. Ik heb voor deze cursus 1 keer een theorie boek open gehad, maar zeker als je auto rijbewijs hebt is dit 2 vingers in je neus met deze ochtend cursus!!
Duidelijk alles uitgelegd en in 1 keer geslaagd zonder zelf te oefenen thuis.
Goede lesmethoden geleerd en extra diep in de stof gedoken. Echt een aanraden om hier je dagcursus te doen.
Top!!! Was twee keer zonder leren gegaan 12 14 fout Nu 6 fout Zeker goed zou wel aanraden aantekeningen Ik werd gestresst doordat ik twee uur moes wachten maar zat er wel met goed gevoel bij Ze gebruiken echt strikvragen maar de ene krijgt er meer dan de andere Succes Mvg S
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid