facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Altijd Mooier Permanente make-up, Tatoeages en Wenkbrauwstyling

Altijd Mooier Permanente make-up, Tatoeages en Wenkbrauwstyling

Info

Altijd Mooier is hét adres voor mooie en natuurlijke permanente make-up en tatoeages

Geschiedenis

Altijd Mooier is hét adres voor mooie en natuurlijke permanente make-up. Wil je beauties van wenkbrauwen die niet van ‘echt’ te onderscheiden zijn? Dan ben je hier op het juiste adres!
Het ultieme doel is om jou een ‘natuurlijke’ maar stijlvolle basis te geven. Geen zwaar opgemaakte look maar een mooie pure uitstraling.
Wenkbrauwen zijn qua uitstraling het allerbelangrijkste deel van ons gezicht, er wordt niet voor niets gesproken over Brow Power!
Het kan zijn dat je je wenkbrauwen net wat langer, voller of breder wilt laten maken of dat de vorm opnieuw gecreëerd moet worden. Er is een palet aan mogelijkheden.

Ook kun je terecht voor een mooie, strakke eyeliner. Je ogen hebben een blijvend sprekende uitdrukking na een behandeling bij Altijd Mooier. Wat je ook doet, je ogen zijn perfect verzorgd.

Tevens kun je terecht voor een mooie tatoeage.

Enthousiast geworden? Lees dan verder op deze website voor meer informatie of maak gelijk een afspraak voor een vrijblijvende intake.



"Altijd Mooier is hét adres voor mooie en natuurlijke permanente make-up en wenkbrauwstyling. Wil je beauty’s van wenkbrauwen die niet van ‘echt’ te onderscheiden zijn? Een strakke eyeliner? Geen permanente make-up maar wil je wel mooie verzorgde wenkbrauwen? Dan ben je hier op het juiste adres!"
Adres: Energieweg 1a, 3401 MD IJsselstein
Telefoonnummer: 0624201301
Stad: IJsselstein
Route: Energieweg 1a
Postcode: 3401 MD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Get Pierced Get Pierced 3 km Piercings en oorgaatjes schieten
Tattoo Company Tattoo Company 3 km Vandaag heeft mijn dochter bij Arthur haar 1ste tattoo laten zetten... geweldig ontva...
All In The Beauty IJsselstein All In The Beauty IJsselstein 3 km Heidi heeft na het overlijden van mijn moeder de vinger afdrukken van mijn beide oude...
Recensies
Na lang getwijfeld te hebben, toch besloten om eyeliner boven en onder te plaatsen. Super blij met Esther. Ze neemt echt de tijd voor je en voor het zetten van de tattoo. Ze gaat heel professioneel te werk en is heel precies in wat ze doet. Ook super nazorg. Zeker een aanrader voor iedereen.
Wat ben ik super blij dat ik de stap durfde te zetten. Esther heeft veel geduld legt alles uit. Van bijna geen wenkbrouwen naar natuurlijke ingeschaduwde wenkbrouwen. De eerste foto is voor en net na de behandeling en de 2de foto na genezing van de eerste keer zetten. Je komt daarna nog altijd terug voor controle en eventueel bijwerken. Salon is goed te bereiken. Mooie locatie alles is hygiënisch en schoon. Ik heb jaren getwijfeld maar raad Esther van altijd mooier aan iedereen aan!
Ontzettend blij met de eyeliner boven en onder die Esther geplaatst heeft. Ik wilde al heel lang permanente make-up maar vond het best eng. Esther neemt de tijd, luistert en adviseert. Op basis daarvan gaat ze vakkundig aan de slag. Ik kan iedereen haar aanraden!
Zoals waarschijnlijk de meesten die permanente make up hebben laten zetten denken; waarom heb ik dit niet eerder gedaan? Ik ben heel erg blij met het resultaat en het is echt ideaal. Esther stelt je op je gemak, werkt zorgvuldig en hygiënisch. Ze geeft goed advies en zorgt dat alles naar jouw wens is.
Ik ben heel blij dat ik bij Esther terecht kon, ze neemt de tijd voor je en luistert naar je wensen, ik heb lijntjes langs mijn ogen laten doen en mijn wenkbrauwen en iedereen vond het heel mooi en natuurlijk uit zien, ik kan haar aan iedereen aanbevelen, Yolanda
Blij met de behandeling bij Esther, ze neemt ruim de tijd voor je zodat het resultaat ook is wat je wenst! Ze stopt pas als ze helemaal tevreden is, werkt secuur en hygiënisch. Echt een aanrader, ik heb lang getwijfeld naar wie ik zou gaan maar heb er geen seconde spijt van.
Esther is super professioneel, levert kwaliteit waar ik elke keer blij van wordt of het nu om mijn maandelijkse wenkbrauw behandeling of de PMU opfrisbehandeling gaat. Echt aan te bevelen.
Wat een top behanding voor mijn wenkbrauwen heb ik gehad. Van geen wenkbrauwen naar natuurlijke wenkbrauwen. Netjes en vriendelijk geholpen. Als iemand vraag waar ik het heb laten doen geef ik Altijd mooier door!! Bedankt voor het advies en he duidelijke uit leg.Service: Wimpersverbetering
Heel blij met mijn eyeliner. Esther heeft het weer top gedaan. De opfrisser was zeker nodig na 2.5 jaar.
Ik ga al jaren naar Esther voor permanente make-up en vertrouw niemand anders mijn wenkbrauwen toe . Ook nu ik verhuisd ben rijd ik graag naar IJsselstein. Altijd geduldig en vriendelijk en neemt ruim de tijd voor je.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid