facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Alternative car repair B.V. ACR group

Alternative car repair B.V. ACR group

Info

Autoschade herstel.

Geschiedenis

Uitdeuken zonder spuiten, hagelschade, spotrepair.



"ACR autoschade Alternative Car Repair is in 2004 opgericht met de visie dat kwalitatief schadeherstel niet onnodig duur hoeft te zijn. Onze 20 enthousiaste en toegewijde medewerkers staan klaar om u te ontzorgen bij autoschade.ACR autoschade maakt gebruik van de modernste technieken en diverse eigen alternatieve herstelmethode. Zo bent u bij ons vaak voordeliger uit bij schade, terwijl we niet besparen op kwaliteit of resultaat. ACR is Focwa categorie 2 complex erkend, RDW erkend, Erkend duurzaam gecertificeerd hét duurzaamheidskeurmerk van de mobiliteitsbranche en lid van Schadegarant."
Adres: Berkhaag 7a / 16, 5161CC Sprang-Capelle
Telefoonnummer: +31416317890
Stad: Sprang-Capelle
Route: Berkhaag 7a / 16
Postcode: 5161CC


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Acr team
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stamppot Boekingen Stamppot Boekingen 234 meter
Van Zelst Elektromotoren BV. Van Zelst Elektromotoren BV. 318 meter Wachttijd 1 maand voor revisie startmotor
Jessy's Kaarsen Jessy's Kaarsen 521 meter kaarsen gegoten in variabele kleuren. Vele wensen mogelijk
Springkussenverhuur Brok-Vos Springkussenverhuur Brok-Vos 755 meter Ben je voor een spetterend feest op zoek naar een leuke attractie voor kinderen vanaf...
Jolanda's Honinghuisje Jolanda's Honinghuisje 1 km Imkerij en verkoop honing en aanverwante artikelen, waskaarsen, cadeau-pakketten enz....
Ravonet Ravonet 2 km Met onze 7 vestigingen zijn wij inmiddels ruim een half jaar klant bij Ravonet. Een e...
MAL reclame MAL reclame 3 km Fijn bedrijf!
Loodgietersbedrijf Michel Moonen Loodgietersbedrijf Michel Moonen 4 km Vandaag is onze vernieuwde badkamer opgeleverd. Michel en zijn maatje Koen hebben er ...
STR collectie STR collectie 4 km Bij STR een mooie set gekocht van Nardi. Goed begeleid tijdens het uitzoeken. Snel en...
Recensies
Je wordt uistekend geholpen! Ze nemen rustig de tijd en nemen elke mogelijkheid met je op.
Eerste keer mij auto laten maken . De werkplaats zag er keurig verzorgt uit. De mensen waren vriendelijke. Kreeg een nette leen auto mee. De auto was keurig gemaakt. Hopelijk niet maar indien noodzakelijk ga ik zeker mij auto daar weer laten maken.
Fantastisch werk afgeleverd voor een eerlijke prijs. Erg vriendelijk geholpen! Professioneel, maar toch niet te gelikt allemaal. Ik hou daarvan .
Deuk uit voorscherm verwijderd zonder spuiten. Weer als nieuw! Fijn bedrijf ACR. Over half jaar terug voor grote poetsbeurt!
Wat een fijn bedrijf. De sfeer is voelbaar top. Duidelijke prijsafspraak, uitstekende reparatie en spuitwerk. Zeer aan te bevelen.
Dit is nu eens een bedrijf met de juiste mensen die het hart op de juiste plaats hebben, zeer vriendelijk, zeer vakkundig, geweldig werk leveren, geen geheimen achter de deuren, koffie staat altijd klaar, en niks is te veel. Als je daar bent geweest ga je altijd weer vrolijk naar huis met een auto weer als nieuw gemaakt door dit geweldig team van ACR . Jongens super bedankt .
Ik heb inmiddels al diverse schades laten herstellen door ACR. Het resultaat is altijd van topkwaliteit en naar volle tevredenheid. Het is een uitstekend en kwalitatief hoogstaand schadeherstelbedrijf, met zeer deskundig en vriendelijk personeel en een zeer goede service. Een echte aanrader voor het herstel van zowel grote als kleine schades!
Heb recent aan een exclusieve sportwagen spuitwerk laten verrichten. Uiterst tevreden over het werk wat door ACR is uitgevoerd; -heldere communicatie -duidelijke prijsafspraak -strakke planning -perfect eindresultaat De mannen van ACR denken mee er werd voorgesteld of een krasje wat niet onder de opdracht viel ook tegen een kleine meerprijs hersteld mocht worden en gaan zorgvuldig met de auto om. Hele proces is precies verlopen zoals ik hoopte; in alle opzichten een aanrader!
Fijn bedrijf, snel geholpen en heel vriendelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid