facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Alphega apotheek Nederweert

Alphega apotheek Nederweert

Info

Bij Alphega apotheek nemen we de tijd voor je. Voor goed advies en de aandacht die jij verdient. Bij Alphega apotheek Nederweert sta jij centraal.

Adres: Kerkstraat 42, 6031CH Nederweert (gemeente)
Telefoonnummer: 0495-632696
Stad: Nederweert
Route: Kerkstraat 42
Postcode: 6031CH


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:30
Dinsdag: 08:30 - 18:30
Woensdag: 08:30 - 18:30
Donderdag: 08:30 - 18:30
Vrijdag: 08:30 - 18:30
Zaterdag: 10:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Apotheek Maar Nederweert, Alphega apotheek Utrecht, Alphega apotheek Brummen, Alphega apotheek de buurt, Apotheek Weert, Alphega apotheek Stiens, Mijn Alphega, Alphega apotheek Kerkdriel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Apotheek Maar Apotheek Maar 143 meter Leonie heb mij goed geholpen alles goed uitgelegd, dankjewel Leonie.
Recensies
Is mijn apotheek al heel lang. Maar afgelopen paar jaar is het redelijk teleurgesteld wat betreft omgaan met bestellen van medicijnen op aanvraag en beschikbaarheid van bepaalde merken van medicijnen. En sommige medewerkers van de apotheek die daar langer werkzaam zijn,zijn vaak onvriendelijk. Eigenaar daar in tegen is een ontzettend vriendelijk en behulpzaam persoon. Daardoor ook 4 sterren ipv 3 of minder en ook omdat er kosteloze levering aan huis is als iemand ziek is of mindervalide,daar heb ik enorme waardering voor.
Ik heb hier al meerdere malen snel de medicijnen van mijn vrouw kunnen ophalen zonder daar van tevoren een aankondiging van te hoeven doen. Ook mijn eigen medicijnen die voorgeschreven waren door de huisarts en doorgestuurd naar de apotheek kon ik snel ophalen. Personeel is vriendelijk en houdt zich keurig aan de coronarichtlijnen. De apotheek zelf heeft een ruim deel waar je als klant kunt wachten zonder te dicht op anderen te staan.
zeer vriendelijke mensen, attent personeel!
Fijne apotheek kunt er al je vragen over kwijt voor medicatie en goede uitleg Aardige spontane medewerkers
Vertaald door Google Zeer aardige mensen Origineel Very nice people
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid