facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Alpha Six

Alpha Six

Info

Mensen helpen door middel van het bieden van oplossingen voor hun computerproblemen, dat is ons streven. Een oplossingsgericht IT-bedrijf dat u helpt met al uw computerproblemen.

Geschiedenis

Totaalontzorging in de IT voor particulier en MKB. Een goede WiFi-dekking, geen storing meer met de TV, de best passende provider en technische hulp in begrijpelijk taal wanneer nodig! Ook maak ik je huis of kantoorpand veilig, comfortabel, energiezuinig en makkelijk met automatisering van licht, brandalarm, bewaking, etc. Nieuwe apparatuur nodig? Ik geef advies en lever de best passende laptop, tablet, PC of router bij je wensen en budget.



"Een gemakkelijk en frustratie-vrij leven, waarin al je elektronica optimaal en in harmonie werkt. Dat is waar Alpha Six IT voor zorgt! Ben je op zoek naar een goedkope kracht voor een snel klusje; zoek dan verder. Wil je een pietje precies die niet de goedkoopste is maar wel zorgt dat het echt goed werkt en dat er ook netjes en strak uit ziet en duidelijk uitgelegd wordt? Vraag dan een offerte aan.Als absolute expert op het gebied van databekabeling en coax, met jarenlange ervaring voor zakelijk alsook particulier, is het aanleggen of onderhouden van een draadloos netwerk Alpha Six op het lijf geschreven. Door gebruik van kwalitatief hoogwaardige bekabeling en materialen, en jaren van expertise zijn we niet de goedkoopste. Wel de beste."
Adres: Timmermanswerf 4, 1474JL Oosthuizen
Telefoonnummer: 06 44 11 78 45
Stad: Oosthuizen
Route: Timmermanswerf 4
Postcode: 1474JL


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 10:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 20:00
Zaterdag: 10:30 - 16:00

Recensies
Goedemiddag, Ik wil deze opmerking plaatsen voor Willem van Alpha Six IT en bij deze wil ik ook Willem BEDANKEN voor het goede service en raad iedereen wie problemen of wat dan ook met computers heeft gewoon Willem bellen van Alpha Six IT . Helle goede en betrouwbare service GEWOON DOEN die is de BESTE !!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid