facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Alpha Secure

Alpha Secure

Info

Veiligheid op niveau



"HÉT TOTAALCONCEPT VOOR IEDER VEILIGHEIDSVRAAGSTUK EN FACILITAIRE DIENST.U krijgt altijd een oplossing op maat, afgestemd op uw wensen en behoeften. Heeft u vandaag beveiliging nodig? Dan zijn wij er voor u. Wilt u de sfeer in uw winkelcentrum of op uw school preventief verbeteren? Ook dat kan. Zelfs wanneer u een ruimte opgeruimd en schoon wilt houden, biedt Alpha Groep ook een passende oplossing."
Adres:
Telefoonnummer: +31638335197
Stad: Venlo



op zoek naar gerelateerd: Beveiligingsdiensten, Opdrachtgevers Beveiliging, Hondenbeveiliging, Zorgbeveiliging
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Inter Security Inter Security 744 meter Bij Inter Security staat úw veiligheid voorop.
Recensies
Afgelopen jaar heeft Alpha secure de veiligheid gewaarborgd op ons festival VOLDAAN!. Hierbij is samen met de coördinator een veiligheidsplan opgesteld en is er constant nauw contact geweest tussen de organisatie en Alpha secure. Wat wij zeer aangenaam en positief hebben ervaren is dat er veel kennis ligt bij de medewerkers van Alpha secure en zij dit ook in de praktijk goed uitoefenen. Ook was het personeel erg service gericht naar de gasten toe waar de gasten en de organisatie een prettig gevoel aan hebben overgehouden. Dit jaar is er weer een editie van VOLDAAN! En hebben wij door onze prettige ervaring weer gekozen om samen te werken met Alpha secure.
Ik werk al 3 jaar met veel plezier voor Alpha Groep. Een bedrijf wat echt om haar medewerkers geeft. Zeker een aanrader om voor Alpha Groep te werken!
U krijgt altijd een oplossing op maat, afgestemd op uw wensen en behoeften. Heeft u vandaag beveiliging nodig? Dan zijn wij er voor u. Wilt u de sfeer in uw winkelcentrum of op uw school preventief verbeteren? Ook dat kan. Zelfs wanneer u een ruimte opgeruimd en schoon wilt houden, biedt Alpha Groep ook een passende oplossing.
Oplichter! Pas op! Werk niet met dit bedrijf, heeft al veel slachtoffers gemaakt.
Prettige samenwerking. Opdracht met werkprofiel volledig kunnen afstemmen.
Professioneel bedrijf en medewerkers
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid