facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Alpenspeeltuin SnowWorld

Alpenspeeltuin SnowWorld
Adres: Buytenparklaan 30, 2717 AX Zoetermeer, Nederland
Telefoonnummer: 079 320 2202
Staat: Zuid-Holland
District: Zoetermeer
Stad: Zoetermeer
Route: Buytenparklaan
Huisnummer: 30
Postcode: 2717 AX


Openingstijden

maandag: 09:00–22:00
dinsdag: 09:00–22:00
woensdag: 09:00–22:00
donderdag: 09:00–22:00
vrijdag: 09:00–22:00
zaterdag: 09:00–22:00
zondag: 09:00–22:00

Recensies
Leuke speeltuin. We waren er op tijd op een mooie zonnige dag. Er waren maar 7 tafels in de schaduw. De zijkant waar schaduw is was afgesloten. Ik weet niet waarom. Mijn dochter heeft heerlijk gespeeld. Toen we wat wilde bestellen was er een nieuwe kaart. Je kon voor 12 uur ook kiezen uit het diner werd netjes uitgelegd. Ik vind het persoonlijk niet een uitnodigende kaart. Als er bijvoorbeeld broodje gezond, uitsmijter, broodje geitenkaas etc maar dan op een leuke manier op stonden denk ik dat ze veel meer zouden verkopen. De bediening rade me anders een wrap met carpaccio aan, zeker lekker maar dat mag ik niet aangezien ik zwanger ben. De kinderen kunnen wel een tosti krijgen....maar deze staat niet op de kaart. Bediening is vriendelijk en meedenkend. Uiteindelijk voor de gefrituurde avocado gekozen en dat was best lekker!!nOmdat het een warme dag was wilde iedereen in de schaduw. Dus dat was schuiven. Misschien handig als ze zorgen voor meer schaduw.nVerder leuke ochtend gehad. Komen zeker een keer terug.
Een speeltuin in Alpen stijl naast Snowworld met veel speel toestellen en huisjes om in te klimmen. Erg leuk voor de kinderen, ze vermaken zich hier wel zeker een paar uur.nAangrenzend hieraan is een overdekt terras was je wat kunt drinken of eten en tegelijk ook goed de kinderen in de gaten kan houden.nZeker een aanrader met mooi weer om er even lekker uit te zijn nnEnige kosten zijn de drankjes op het terras maar dat heb je zelf in de hand, de speeltuin zelf is gratis
Leuke speeltuin. Enige jammere is dat de muziek zó hard staat van die typische kleding winkel zenuwen muziek dat je niet eens helder kan nadenken. Hopelijk doen ze daar nog eens wat aan!
Heerlijk met kids, goed zicht op de speeltuin en lekkere koffie
Leuke speeltuin, gratis. Maar ze waarderen het wel als je er even een kopje koffie oid neemt. Vind ik juist wel leuk/lekker.nEr lagen wel wat billen doekjes in de speeltuin, maar het was ook wel zeer winderig, dus denk de dag ervoor bij een verschoning weg gewaaid ofzo. Verder netjes en leuk. Mijn kinderen van 2 en 4 hebben zich goed vermaakt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid