facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Alpakuba

Alpakuba
Adres: Zand 8, 5761 RM Bakel, Nederland
Telefoonnummer: 06 53455508
Staat: Noord-Brabant
District: Gemert-Bakel
Stad: Bakel
Route: Zand
Huisnummer: 8
Postcode: 5761 RM


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 10:00–18:00
woensdag: 10:00–18:00
donderdag: 10:00–18:00
vrijdag: 10:00–18:00
zaterdag: 10:00–18:00
zondag: 10:00–13:00

Recensies
Vanmiddag een hele leuke wandeling met de alpaca's gemaakt. Wat een lieve dieren! Ontzettend leuke mensen ook die bij terugkomst ons met lekkere thee, koffie en gebakje verwenden. Ook mochten we de alpaca's nog brokjes geven. Een hele leuke en leerzame ervaring om te doen! We hopen in de zomer nog een keer te gaan wandelen met deze lieverds.
Fantastische ervaring! We hebben een wandeling gemaakt met twee van de liefste alpaca’s. De eigenaar was erg aardig en gastvrij. Het is duidelijk dat hij echt om de alpaca’s geeft; ze worden goed behandeld en hebben een goed leven. We hebben andere alpacawandelingen gedaan, maar dit was veruit de beste ervaring. Ze hebben ook alpaca wol te koop. Echt een aanrader!
Vandaag hebben we een heerlijke wandeling gemaakt met Luigi en Pearl Jam. De bosrijke omgeving van Alpakuba was hiervoor een ideale uitvalsbasis. Achteraf konden we nog genieten van een heerlijk appeltaartje en mochten we de alpaca's voederen. Een aanrader voor jong en oud!
Hele leuke ochtend gehad! Lekker gewandeld met de lieve dieren en daarna een kopje thee gedronken met de warme familie die de boerderij met veel liefde verzorgd.
Een heerlijke wandeling gehad met de alpaca's. We hebben er volop genoten. Fijne uitleg en na afloop van de wandeling de alpaca's nog mogen voeren.nAls afsluiting een kop koffie/thee met een lekker gebakje.nEen geweldige familie die vol enthousiasme over de alpaca's verteld. Een echte aanrader.nDankjewel voor de fijne ochtend.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid