facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Alpaca-World-Brielle

Alpaca-World-Brielle

Info

We bieden alpaca-wandelingen aan voornamelijk op zaterdag en zondag.



"Wij zijn een kleinschalige Alpaca fokkerij gevestigd aan de Bollaarsdijk, net buiten het leuke stadje Brielle. Bij Alpaca-World-Brielle is het mogelijk om, onder begeleiding, met alpaca’s te gaan wandelen. Alpaca-World-Brielle is uitsluitend geopend voor een vooraf gereserveerde alpacawandeling."
Adres: Bollaarsdijk 17B, 3231 Brielle
Telefoonnummer: +31 6 22855591
ln.liamnpk@elleirb-dlrow-acapla
Stad: Brielle
Route: Bollaarsdijk 17B
Postcode: 3231



op zoek naar gerelateerd: alpaca wandelen brielle, alpaca wandeling brabant, alpaca wandeling zuid holland, wandelen met alpaca's utrecht, alpaca boerderij, alpaca boerderij zuid holland, alpaca knuffelen zuid holland, alpaca high tea
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Voortuin Rommelmarkt Voortuin Rommelmarkt 1 km De 74 bewoners van de wijk 't Geuzenveld in de binnenstad van Brielle (Houtkoper-, To...
Recensies
Vandaag een wandeling gemaakt in Brielle met Alpaca. Super leuk om zo eens mee te maken. Je loopt met zn tweeën met een Alpaca en tijdens de wandeling legt ze van alles uit over de Alpaca's en de omgeving. Ze waren heel erg vriendelijk en behulpzaam. We hadden stonden vast in de file en daardoor waren we een stuk later dan de afgesproken tijd. Gelukkig was dat geen probleem.
Gisteren samen met mijn vriend een wandeling gemaakt met Alpaca's. Hele leuke wandeling. De gids had veel kennis over Alpaca's en stad Brielle. Wij hebben met Grace gewandeld. Dit is een aanrader.
Een unieke ervaring! Er werd onderweg veel verteld. Per tweetal krijg je een alpaca om mee te wandelen. Wij kwamen met de motor & konden onze motoren en spullen veilig achter laten. We hebben echt een super leuke dag gehad!
Wat een geweldige plek! We hebben een heerlijke wandeling gemaakt met de alpaca’s en onderweg ook veel informatie gekregen over de beestjes. Echt een aanrader!
Hele leuke ervaring! Eerst wezen picknicken tussen de alpaca's en daarna een wandeling gedaan. Beestjes goed verzorgd en hele aardige familie die ons van alles kon vertellen over de alpaca's & over de stad Brielle! Aanrader!
Heerlijke ervaring deze wandeling met alpaca's, fikse wandeling van iets meer dan 5km. Maar wordt leuke info gedeeld over de alpaca onderweg, erna koffie of thee gehad.
Een hele leuke wandeling gehad met alpaca's in en rond Brielle. Het zij hele zachte en lieve dieren
Vandaag een wandeling mogen doen met de Alpaca's. Allereerst een super warm en vriendelijk ontvangst door Anja, Faas en Vera. Het was een super leuke wandeling. Veel tijd om foto's te maken onderweg en vragen te stellen over de dieren. Het was echt een super ervaring en ik zou het zeker iedereen aanraden.
Vandaag een hele gezellig wandeling gehad. Erg leuk ontvangen en na afloop kregen we koffie en thee met wat lekkers, dat we tussen de alpaca’s konden nuttigen. Wij hebben met Ricardo gelopen.
Onlangs hier geweest voor een alpaca-wandeling. Iets wat echt een hele leuke ervaring is. Je krijgt per 2 personen een alpaca aan de riem en gaat een rondje wandelen door Brielle. Hierbij verteld de gids vanalles over zowel de alpaca's als de stad. Alles was netjes verzorgd; goede instructies vooraf, en een kopje thee of koffie achteraf. De alpaca's op het landgoed zien er gezond uit en hebben veel ruimte. De familie die Alpaca-World-Brielle beheert zijn uiterst gastvrij en vriendelijke mensen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid