facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Alpaca Agency

Alpaca Agency

Info

Onze wol is overvloedig;
superzacht, maar ijzersterk.

We zijn aaibaar, maar niet te temmen;
Wij zijn Alpaca Agency



"Indoor MountainbikeTelefonisch en via Whatsapp bereikbaar tijdens openingstijden.Op zoek naar een sportief en avontuurlijk uitje? Bij ons kan je indoor mountainbiken en ben je verzekerd van een droge dag, een topfiets en een fantastische route vol met uitdaging. Of je nou de blauwe route op een rustig tempo trotseert, of je geroepen voelt om de hoogste sprong te wagen, met ruim 4 km indoor-route in niveaus makkelijk tot moeilijk is er voor iedereen wat te vinden. De route is geschikt voor beginner tot gevorderd en je rijdt in een unieke indoor omgeving! Wij regelen een stoere bike, een helm of zelfs een voortreffelijke maaltijd. Kortom, alle ingrediënten voor een fantastisch uitje!- The ultimate indoor outdoor experience"
Adres: Katernstraat 11, 1321NC Almere-Stad, Flevoland, Netherlands
Telefoonnummer: 036 7600146
ln.0102orub@ofni
Stad: Almere-Stad
Route: Katernstraat 11
Postcode: 1321NC


Recensies
Vandaag met 7 dames gereden bij Indoor Mtb Almere. Vriendelijk ontvangst, lekker opwarmen op de pumptrack buiten. Daarna binnen heerlijk gereden en ons zelf uitgedaagd. Ondanks de niveau verschillende binnen de groep allemaal op eigen niveau uitdagingen kunnen vinden. Er zijn vandaag weer stappen gezet en naast gewoon lekker fietsen gewerkt aan techniek. Nadien heerlijk gegeten en gedronken in het horeca gedeelte. Wij komen zeker terug!
Na het zien van het filmpje van MTB challenge op you tube waren m'n zoontje en ik al enthousiast, en vandaag zijn we er dan ook een keer geweest. We hebben ons allebei prima vermaakt. Voor ieder wat wils,jong en oud. Een leuke MTB speeltuin met dropps,wallride, north shores,skinnies,leuke kombochten,wipwap en rockgardens.Voor herhaling vatbaar, kan ik iedereen aanraden.
Het was slecht weer, en we wilden toch graag fietsen. In plaats van modderhappen besloten om de trip naar Indoor MTB te maken. Hier hebben we geen spijt van! De ontvangst was vriendelijk en we kregen zelfs een kleine attentie. Na een korte uitleg mochten we op pad. De routes zijn goed te rijden met wat leuke uitdagingen. Voor de echt ver gevordere mtber kan het allemaal wat makkelijk zijn maar ik denk dat je zelfs dan je er nog goed kunt vermaken. Na 2 uur fietsen met nog wat geklets tussendoor met personeel en andere mtbers zat het er weer op. Toen we binnenkwamen zei mijn vrouw iets over de alpacas waarop het personeel zei dat als we klaar waren met fietsen we ze wel mochten voeren. Hier zeiden wij natuurlijk geen nee tegen! Super leuk! Daarna nog wat gedronken in de verwarmde stube. Waar we ook weer vriendelijke en vlot werden bediend. Wat mij betreft echt een aanrader. Er werd ons verteld dat ze nog wat uitbreidingsplannen hebben dus we komen zoiezo nog wel eens terug!
Geweldige dag gehad met mijn 2 dochters. Veel variatie, en voor elk niveau uitdaging. Ook het huurmateriaal is goed. Nette cube fiets. We komen zeker nog een keer terug.
Mijn zoon van 13 heeft hier vandaag meegedaan met een vriend aan de clinic en daarna vrij fietsen. Wat een gave locatie is dit! Chapeau voor hoe het eruit ziet en de parcoursen. Ze hebben het geweldig naar hun zin gehad ook al was t best ff wennen in het begin. Goede instructies, vriendelijk personeel.de jongens zeiden meteen na afloop: hier willen we vaker heen! Ga zo door.. jullie hebben een super leuk sportief uitstapje in Almere gecreëerd!!
Wij hebben genoten van een picknick met de Alpaca's. Fijn in een grote weide waar Alpaca's vrij rond lopen, en waar je ongestoord kunt eten. Je krijg een goed gevulde picknick mand mee en je eet in de natuur met geweldige Alpaca's. De Alpaca's zijn niet bang. Zijn nieuwsgierig. Komen vanzelf naar je toe!
Lekker wezen picknicken tussen de Alpacas. Was echt super leuk. Vooral die bruine Alpaca is lief die geeft ook kusjes . Als je niet te druk bent zijn ze gezellig de hele picknick in de buurt. Af en toe vliegt er een roofvogels over echt een top locatie. Als het iets warmer is kom ik weer langs leuke harige knuffel beestjes. Gr loui
Wat een leuke dag hebben we gehad, met het hele gezin naar Almere voor de indoor mountainbike beleving, de route ligt er echt super bij! De zes jaar oude Vera, sjeesde over de blauwe route alsof ze het elke dag doet, 8 jarige Björn heeft zijn grenzen verzet en Jasmijn van 11 pakte zonder vrees de rode route, stoere mamma reed met iedereen mee en pappa ‘durfde’ net nog niet van de zwarte drops. Erg leuke features die voor iedereen een uitdaging kunnen zijn, ook voor de gevorderden bikers.
Met Velocity Ladies zijn we op een druilerige natte zaterdagmiddag 14 januari 2022 naar Indoor MTB Almere gegaan. Onze groep meiden heeft een uiteenlopende MTB ervaring. Waarbij de ene zo tegen de Wall aanreed en alle drops pakt. En de andere de easy route al een hele kluif vond. Maar voor allemaal is er genoeg uitdaging te vinden op dit park. De ontvangst was super vriendelijk. De routes en bordjes langs het parcours werden zorgvuldig uitgelegd. De fietsverhuur verliep prettig. En het parcours lag er ontzettend netjes bij. En niet te druk. Het is erg fijn dat er gezorgd wordt dat iedereen lekker kan biken. Na 2 uurtjes waren we allemaal lekker moe gefietst. Maar plezier hebben we gemaakt! Over de keien of de north shores, over de wipwap en verschillende bruggetjes. Lekkere flowende bochten, maar soms ook wat krappere meer technische bochten. Een aanrader voor iedereen! Jong, oud, ervaren of juist beginner. Je kunt hier je hart wel ophalen. Wij gaan zeker terug komen! Met hopelijk nog veel meer Velocity Ladies. Zodat we die kas een keer goed paars kunnen kleuren. En meer meiden kunnen laten genieten van dit fantastische bikepark. Eén puntje van aandacht: parkeergelegenheid. De parkeerplaats is toch wel krap. En de berm is met zo'n regenachtige dag toch wel een uitdaging.
Superleuk! Mooi parcours uitgelegd vooral snel en je kunt zelf de hele tijd wisselen op de diverse paden. Gezellige stube voor een hapje en drankje om bij te komen. Her en der naast het parcours picknicktafels zodat je kunt uitrusten en anderen kunt bekijken. Buiten een soort van bmx baan, kortom genoeg te doen en zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid