facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aloha - Leiden

Aloha - Leiden
"Vega Streetfood & Cocktails"
Adres:
Telefoonnummer: 071-8899088
Stad: Leiden


Recensies
Ook als je niet vega of vegan bent echt een aanrader! namens een vleeseter Ontzettend lekkere hamburger en kapsalon gegeten. Ik ben zelf vega en niet zo’n fan van vegan eten, maar dit bewoos voor mij het tegendeel dat vegan eten ook gewoon super lekker kan zijn. Daarnaast is de sfeer in het restaurant ook super fijn, leuke indeling en accessoires. En het uitzicht is zeer mooi.
Ik vond het persoonlijk erg tegenvallen. We hadden voor shared dining gekozen drie rondes van vier kleine gerechtjes om te delen, maar kregen voornamelijk veel bonen en natte prutjes van dezelfde structuur in bakjes. In ronde 2 en 3 zelfs twee keer dezelfde gerechten. Hoe ingewikkeld kan het zijn om 4 verschillende gerechtjes te bedenken, ipv twee keer hetzelfde op tafel te zetten. Het shared dining concept is toch juist bedoeld om te laten zien wat je allemaal in huis hebt. Ik vond het geen goede representatie van hoe veelzijdig en lekker de vegan keuken kan zijn. Jammer! Voor mij volgende keer een ander restaurant.
Mooie plek om te zitten. Je kan zowel binnen als buiten aan een tafel plaatsnemen. Kun je niet kiezen? Kan je binnen zitten, naast de opengeslagen deuren. Er is een breed assortiment aan eten voor vegetariërs en vegans. Zoveel lekkers dat ik er keuze stress van kreeg. Echt een aanrader.
Lekker nieuw vega restaurant met interessante gerechten en goed smakende cocktails De mango sunset is een aanrader. De decoratie is leuk gedaan en de gerechten zijn leuk geserveerd. Echter is het nog wel te zien dat het een beginnende zaak is aan de bediening, maar dit zal vast met de loop van tijd steeds beter worden!
Lekker vegan gegeten. Leuke zaak, je kunt eten delen maar ook voor een eigen gerecht kiezen. De porties van de bites en sides zijn genereus dus je zult zeker niet met honger de deur uit gaan. Tussen de cassave vond ik frietjes, dat was iets minder. Ook de bediening viel wat tegen niet erg open en kwam weinig langs. Al met al prima tent
Fijn dat er genoeg vegan keuze is alleen nogal flauw eten en prijzig; een burger voor 18 euro met een zacht broodje en zachte frietjes. Sfeer wel gezellig en aardige bediening.
Echt heel lekker gegeten hier, weer eens iets anders! En een leuke sfeer, mooie inrichting. Ik had een pulled oats burger, echt een aanrader. En de bao bun met vega kip geproefd, ook superlekker! En als bijgerecht zoete aardappel met avocado en tuinbonen. Ik vond alles wel een beetje aan de prijzige kant.
Heerlijk vegan gegeten! Super leuke hippe plek, dichtbij station Leiden Centraal en in de oude binnenstad. Het eten was echter wel wat zout....
Prima tentje om wat te drinken. Ze hebben er niet de standaard cocktails, leuk dus om nieuwe te proeven. Het eten kan beter.
Twee sterren omdat de bediening heel vriendelijk is en hun interieur ziet er leuk uit incl menukaart. Verder heb ik het eten laten staan. Ik had hummus en zoete aardappel frietjes met siracha mayo. De hummus was droog smaakloos met een weeïge smaak van teveel tahini. De zoete aardappel was niet spannend en de mayo was te pittig. Ik hou echt heel erg van eten en koken en dit was erg teleurstellend om eerlijk te zijn. De zombie cocktail is de goorste combi ever smaakt waterig met een aftreksel van ananassap en een vleugje absinth.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid