facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Alnorum Art

Alnorum Art

Info

Wij zijn een galerie gespecialiseerd in originele grafiek. Alnorum Art bezit één van 's werelds grootste collecties van Kees van Dongen (en tijdgenoten).

Geschiedenis

Welkom bij Alnorum Art!
In onze kunsthandel zet het Frankrijk van de vorige eeuw de toon: al de kunstenaars hebben voor korte of langere tijd in Parijs geleefd. Het accent ligt op het oeuvre van Kees van Dongen.

Drijvende kracht achter Alnorum Art is Martijn van den Elzen (1966). Hij bouwde de exclusieve verzameling in de loop van vele jaren op. In 2009 openden hij en zijn echtgenote Dafna een galerie in het oude dorp van De Bilt.

Naast Van Dongen bestaat de collectie uit werken van kunstenaars als Jan Sluijters, Raoul Dufy en Marc Chagall. Sterk in opkomst zijn de litho's van de Franse kunstenaar Jean Pierre Cassigneul (1935).

Binnen iedere prijscategorie - vanaf 100 euro - kunnen wij u een origineel kunstwerk aanbieden.

Kijk op www.AlnorumArt.nl, like onze facebook pagina of bezoek onze galerie in De Bilt. U bent van harte welkom!



"Binnen de collectie van Alnorum Art ligt het accent op het oeuvre van Kees van Dongen en stad-, stijl- en tijdgenoten zoals Domergue, Henri Matisse, Picasso, Chagall, Dufy en Cassigneul. Alnorum Art bezit één van 's werelds grootste collecties grafisch werk van Kees van Dongen"
Adres: Dorpsstraat vo steenstraat 34, 3732 HJ De Bilt
Telefoonnummer: 0031 6 3038 6138
Stad: De Bilt
Route: Dorpsstraat vo steenstraat 34
Postcode: 3732 HJ



op zoek naar gerelateerd: Martijn van den Elzen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ruimte voor Kunst Ruimte voor Kunst 37 meter Galerie voor toegepaste kunst. Iedere maand een nieuwe expo. en een muzikaal optreden...
Provinciaal JitsArt Museum, Beelden op Beerschoten Provinciaal JitsArt Museum, Beelden op Beers... 1 km Een leuk wandelpark voor een zonnige middag. Helaas werkt het weer niet mee.
Recensies
We waren op zoek naar een mooi werk van Van Dongen en kwamen snel terecht bij deze galerie in De Bilt. Qua prijs is de indruk dat ze relatief goedkoop zijn. Maar het is met name de uitgebreide collectie en het enthousiasme van de verkoper die deze galerie zo leuk maakt. Mede aan de hand van het professionele en het vriendelijke advies zijn wij thuis gekomen met een mooi werk van Van Dongen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid