facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Almelo centrum

Almelo centrum
Adres: Corridor 7, 7607 SB Almelo, Nederland
Staat: Overijssel
District: Almelo
Stad: Almelo
Route: Corridor
Huisnummer: 7
Postcode: 7607 SB


Openingstijden

maandag: 12:00–18:00
dinsdag: 09:00–18:00
woensdag: 09:00–18:00
donderdag: 09:00–21:00
vrijdag: 09:00–18:00
zaterdag: 09:00–18:00
zondag: 12:00–18:00

Recensies
De binnenstad is voor mij een doolhof om een geschikte parkeerplaats te vinden om de loopafstand beperkt te houden voor mijn vrouw die momenteel wat moeite heeft met lopen. Maar het aanbod van winkels is een pleister op de wond. Het zijn niet alleen maar de standaard winkelketens. Er zijn nog leuke pareltjes die een afwijkend aanbod bieden.
Gezellig winkelcentrum en vriendelijke locals. Leuke plekjes en veel historie. Een grote diversiteit aan winkels en restaurants. Leuke lokale waren markt met een heuse foodcourt. We hebben ons hier echt vermaakt. Zeker een aanrader !!
Word steeds mooier al mis ik oud Almelo echt wel hoor als ik oude foto's terug kijk de mooie gebouwen en panden mooie herinneringen aan.
Het centrum van Almelo loopt al jaren achter, helaas voor alle hardwerkende middenstanders, het is geen centrum om een dagje gezellig te winkelen. De horeca is wel top!
Leuke plek om te winkelen, genoeg aanbod.nVoor jong en oud.nOp zaterdag is er markt waar je diversen producten kan kopen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid