facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Almelo Bibliotheek

Almelo Bibliotheek
Adres: Het Baken 3 , Almelo 7607 AA, NL
Telefoonnummer: 0546 822 005
Stad: Almelo
Route: Het Baken 3
Postcode: 7607 AA


Openingstijden

Maandag: 13:00-20:00
Dinsdag: 10:00-20:00
Woensdag: 10:00-17:00
Donderdag: 10:00-20:00
Vrijdag: 10:00-17:00
Zaterdag: 10:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: Bibliotheek Almelo verlengen, Lidmaatschap Bibliotheek Almelo, Bibliotheek Almelo contact, Bibliotheek inloggen, Mijn Bibliotheek Almelo, Openingstijden Bibliotheek Almelo, Bibliotheek Almelo opzeggen, Agenda Bibliotheek Almelo
Recensies
Optreden van Jasper Schalks, echt een aanraden
Heel veel boeken verdeeld over 5 verdiepingen. Er is een selfservice aanwezig om je boeken terug te brengen of te lenen.
Goed personeel behulpzaam en vriendelijk.
Grote bieb met veel aanbod, daarnaast veel ruimte om te zitten/studeren bij het restaurant. Helaas is er geen mogelijkheid om te printen en zijn ze telefonisch moeilijk bereikbaar.
Mooie bibliotheek vriendelijk personeel goed toegerust makkelijk lenen een plek om lekker te lezen
Een van de beste bibliotheken van Twente sws met niet zo veel aanbod vergeleken met de andere grote Overijsselse steden maar de medewerkers zijn erg aardig, behulpzaam en sympathiek :
Een fijne bibliotheek met een grote collectie, mooie leesplekken en genoeg hoekjes waar je even fijn met een boek kunt zitten. Vergeet ook niet om een kopje koffie te drinken op de begane grond!
Prettig en sfeervolle bieb, nieuwe restaurant is leuk! Geen mega-aanbod, maar via reserveringen is alles te leen ook elders vandaan.
Kan niet meer hier uitprinten, raar omdat dit in andere bibliotheken wel kan. En ik vind zelf de Bibliotheek van Enschede fijner, daar heb je van de hokjes om in stilte te kunnen studeren.
Een hele fijne bibliotheek met een groot assortiment boeken. Vriendelijk personeel. En voor iedereen toegankelijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid