facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Almeer Notaris

Almeer Notaris

Info

Almeer Notaris heeft expertise en inlevingsvermogen hoog in haar vaandel staan en verwacht dat ook u dat, net als de bestaande relaties,zult gaan waarderen

Geschiedenis

Het notariskantoor Almeer Notaris kenmerkt zich door enerzijds de notariële expertise en het vertrouwen dat daar bij hoort, en anderzijds door een eigentijdse benadering: de mens staat er altijd centraal. Die jarenlange expertise waarborgt niet alleen een professionele behandeling maar dus ook een plezierige, menselijke maat; de documenten die er passeren zijn immers altijd verweven met de samenleving: mensen die samen verder willen of juist niet, mensen die zakelijk ondernemen, nalaten, erven, of anders.

Almeer Notaris heeft expertise en inlevingsvermogen hoog in haar vaandel staan en verwacht dat ook u dat, net als de bestaande relaties, zult gaan waarderen. Hartelijk welkom.

Adres: Edvard Munchweg 16a, 1328 MA Almere-Stad, Flevoland, Netherlands
Telefoonnummer: (036) 53 744 32
Stad: Almere-Stad
Route: Edvard Munchweg 16a
Postcode: 1328 MA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Goedkope notaris Almere, Beste notaris Almere, Notaris Almere-Buiten, Notaris Unie Almere, PVM notarissen Almere, Notaris Almere haven, Trip Notarissen Almere, Notaris Prinsze Almere
Recensies
Vooral dat lelijke receptioniste in dienst houden zo dat je meer klanten maakt heel erg proffesioneel gatver.
Net eerste contact gehad met de firma en een schoft van een receptioniste gesproken... Ik breng mn zaken ergens anders onder.
Voor een simpele hypotheekakte had ik een offerte opgevraagd en erbij gevraagd op welke termijn de afspraak gemaakt zou kunnen worden uiteraard was er haast bij. Het antwoord was dat de termijn waarop een afspraak kon worden gemaakt afhankelijk was van de snelheid waarmee de bank hen de benodigde stukken kon toezenden. Je zou dan denken dat de afspraak vrij snel na het toezenden dat de gebruikelijke 3 dagen duurde kon worden gemaakt. Na een ruime week informeerde ik toch eens wanneer de afspraak zou zijn. Het antwoord: over twee weken, want we gaan eerst nog op vakantie. Tja, dat had ik bij de offerte graag willen weten. Al met al heeft het kiezen van deze notaris mij niet +- 500 euro, maar bijna 2000 euro incl onnodig betaalde rente gekost, door de lange reactietijd en de vakantie die het kantoor verzweeg bij de offerte. Aan de telefoon werd ik steeds onfatsoenlijker en onprofessioneler bejegend - een notariskantoor onwaardig.
Ik heb niks dan lof voor Almeer Notaris. Wij hebben 2x hypotheek voor diverse woningen bij ze gedaan. Ook 2x testament bij ze ondergebracht. Meedenkende en hartelijke notaris. Alles is snel en vlekkeloos verlopen met een goed prijskaartje. Het was iedere cent waard.
Deze notaris heeft op rustige en prettige wijze onze testamenten bekeken een aangepast om een wat lastige situatie prima en vooral toekomstbestendig vast te leggen. Ik zou zeker teruggaan naar notaris van der Meer!
Super notaris. Snel, kordaat en correct!
Zeer prettige samenwerking bij de oprichting van onze organisatie. Almeer Notaris is betrokken, open en denkt mee binnen de mogelijkheden.
Voldoende parkeerplaats, goed advies, ligt iets afgelegen, verzorgd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid