facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Almat Laren

Almat Laren

Info

Welkom op de Facebook pagina van Almat
Bezoek onze site voor meer informatie http://www.almatlaren.nl/

Geschiedenis

Almat Laren is uw partner voor de verkoop, de verhuur, het onderhoud en de reparatie van uw machine. Service, een goede prijs- en kwaliteitsverhouding, innovatie, transparantie en betrokkenheid zijn voor ons bedrijf de belangrijke speerpunten.

Als VCA-CUVM gecertificeerd bedrijf bieden wij de mogelijkheid om al uwmachines op het gebied van veilig-heid jaarlijks Com-keur te keuren. Ook binnen ons bedrijf hechten wij veel waarde aan veiligheid, al onze uitvoerende werknemers zijn minimaal VCA* gecertificeerd.

Ook maatschappelijke betrokkenheid is voor ons belangrijk. Daarom sponsoren wij zowel regionaal als landelijk diverse verenigingen en stichtingen. Maar het allerbelangrijkste vinden wij dat u, als klant, goed wordt geholpen en dat u tevreden bent over ons bedrijf. Daarnaast vinden wij het van belang dat u al onze diensten en ons personeel leert kennen.

Adres: Stoomdijk 13-15, 7245 PN Laren
Telefoonnummer: 0573-448080
Stad: Laren
Route: Stoomdijk 13-15
Postcode: 7245 PN


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Almat Laren openingstijden, Almat laren vacatures, Almat Laren '' Occasions, Almat Laren Facebook, Manitou Laren, Tuinmachines Laren gld, Slootsmid Laren, STIHL Laren
Recensies
Mooie zaak met veel vakkundigheid. verhuur ook, heel gemoedelijk en met goed overleg is er veel mogelijk. Kortom van mij 5 sterren waard! Het is absoluut de moeite waard!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid