facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Alma Lusa

Alma Lusa

Info

All about Portugal

Geschiedenis

All about Portugal

Adres: Rijnwaterstraat 51, 3063HC Rotterdam
Telefoonnummer: 0646290398
Stad: Rotterdam
Route: Rijnwaterstraat 51
Postcode: 3063HC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bom Gosto - Restaurant en Catering Bom Gosto - Restaurant en Catering 2 km Vond het eten matig van kwaliteit, kip en rundvlees waren gortdroog, eigeel in salade...
MR. BBQ Chicken MR. BBQ Chicken 4 km Als kritische spareribs liefhebber ben ik zeer tevreden over de smaak, hygiene, hoeve...
Recensies
Verrassing in De Esch, op zoek naar Supermarkt liepen we tegen dit Portugees restaurantje aan met een klein op het oog relatief eenvoudige menukaart. We hebben onder andere een Hamburger Alma besteld met spiegelei en andere diversiteiten. Echt een overheerlijke burger. Het personeel is vriendelijk en terecht trots op hun producten. De patisserie producten zien er zo lekker uit dat je alles wel wilt proberen. Dan zijn er nog de wijnen en likeuren uit het land. Deze nodigen je echt uit om te proeven of gewoon even je vinger door heen te halen. Hier kom je in een stukje Portugal aan de rand van Rotterdam. Halte de Esch met de tram en je bent er binnen een paar meter. Let wel op.... De openingstijden zijn wel erg Hollands en niet des Rotterdams, dus kijk daar even naar of bel ze. English Positive surprise in De Esch, looking for Supermarket we ran into this Portuguese restaurant with a small relatively simple menu. Among other things, we ordered a Hamburger Alma with fried egg and other diversities. Really a delicious burger. The staff is friendly and rightly proud of their products. The patisserie products look so good that you want to try everything. Then there are the wines and liqueurs from the country. These really invite you to taste or simply take your finger through. Here you come in a piece of Portugal on the outskirts of Rotterdam. Stop the Esch by tram and you're there within a few meters. Please note .... The opening times are very Dutch and not Rotterdam, so please check or call them.
Alma Lusa is een Portugese parel, verstopt in De Esch. Heerlijke verse gerechten, Portugese biertjes, vriendelijk personeel en een ontspannen sfeer. Niet duur!
Heb hier echt heerlijk gegeten. Leuk vriendelijke service
Vriendelijk personeel, erg lekker eten en heerlijke sangria. Enige minpuntje is de inrichting, niet echt sfeervol.
Fantastisch eten en persoonlijke service van de Portugese medewerkers en eigenaren. En dat alles voor een goede prijs! Voor zowel de snelle trek in heerlijke kip tot het ontdekken van Portugese pareltjes in de keuken. Tip: probeer de pastel de nata, dat is mijn favoriet! Amazing Portuguese food and great service of the Portuguese staff for a really good price. Tip: try out the pastel de nata!
Kwaliteit eten erg matig . De kip is redelijk smaakloos en nog rauw. De frites zijn te donker, tegen zwart aan, gebakken en toch slap. Ook de prijs is erg duur. Twee kippen en anderhalf porsie friet voor 29 euro is veel te duur voor deze matige afhaal maaltijd. Niet voor herhaling vatbaar.
Dit verwacht je niet in een klein winkelcentrum. Een origineel Portugees restaurant. Eigenaresse en bediening zijn Portugees. Eten is er zeer goed prijs schappelijk. Flan van goede kwaliteit . Top . Portugeese wijnen worden geïmporteerd. Aanrader
Een Portugees restaurant is niet moeilijk te vinden: in elke grote stad vind je tenminste een restaurant waar Portugese invloeden terug te vinden zijn. Wat Alma Lusa speciaal maakt is niet het interieur of de vele tafeltjes, maar de authentieke smaak van de gerechten, precies waar het in al die andere restaurantjes aan ontbreekt. De smaakdetails zijn tot in de puntjes verzorgd.
Hier eten is voor ons "saudade" heerlijke kipvan de gril. Vriendelijke mensen. Echt een aanrader voor mensen die houden van de portugese keuken. Muito obrigado, ate a proxima.
Erg vriendelijke bediening. Via Groupon een deal kip piripiri gekocht voor 2 personen. Erg smakelijk en lekker.vlees kippeborst wel iets te droogondanks dat was het de moeite waard.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid