facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor allweathersailing

allweathersailing

Info

Leer in 12 uur zeilen op de mooie Grevelingen bij Allweathersailing. De kleinste en leukste zeilschool van Zeeland!

Geschiedenis

Lekker uitwaaien en zeilen leren in Zeeland. VDWS erkende zeilschool waarin u in 12 uur de basis van het zeilen bijgebracht wordt. No- nonsence zeilschool waarin het puur en alleen om het zeilen gaat. Restaurants e.d. zijn er temslotte genoeg in Zeeland. Ik werk met kleine groepen van minimaal 2 en maximaal 4 deelnemers. Een weekcursus kost € 220 p/p en dan varen we 4 x 3 uur. De theorie doen we aan boord. Zeilen leren doe je tenslotte op het water en niet in een klaslokaal. Weekend cursus van 13 uur € 270 p/p. Zelf de lunch en goede humeur meenemen. Of lekker een uitstekende loempia in Brouwershaven eten.
Geen parkeerstress want ruim gratis parkeren aan de haven.



"Zeilen in Zeeland is een geweldige ervaring. Lekker uitwaaien en sportief bezig zijn in Zeeland. Bij All Weather Sailing leert u zeilen in de praktijk. En dat in 12 uur! Bij deze kleine en gezellige zeilschool weet u vooraf van wie u zeilles krijgt. Er wordt zeilles gegeven aan kleine groepen met minimaal twee en maximaal vier deelnemers. Zo leert u veilig en snel zeilen."
Adres: Jachthaven den Osse 6, 4318 NA Brouwershaven
Telefoonnummer: 0111650090
Stad: Brouwershaven
Route: Jachthaven den Osse 6
Postcode: 4318 NA



op zoek naar gerelateerd: Zeilles volwassenen Zeeland, Zeilles volwassenen zuid Holland, Dag zeilen met instructeur, Privé zeilles, Zeilkamp Zeeland, Zeilcursus volwassenen kajuitboot, Zeilschool Lelystad, Introductieles zeilen
Recensies
Hans beschikt over veel kennis. Hij zorgt er voor dat je binnen 4 dagen, op een veilige manier kunt anticiperen en omgaan met slechte en/of veranderde weersomstandigheden en onverwachte gebeurtenissen. Veiligheid, controle, voorbereiding staan bij hem hoog in het vaandel en zorgen er voor dat je met een veilig gevoel zelfstandig zeiluren kunt gaan maken.
4 ochtenden zeilcursus gehad van Hans. Hans gaf op een rustige en duidelijke manier uitleg! Heb in die 4 ochtenden veel geleerd en was helemaal top!
Hans is een goede en gezellige zeilinstructeur. We hebben superveel geleerd. Uitleg, materiaal en vaarplek zijn allemaal top!
Fijne zeilinstructie gehad van Hans, goede uitleg, veel geduld. Hij ziet alles, zeer ervaren zeiler en niet bang voor ruigere weertypes. In voor een grapje!
Perfecte lessen gehad van een zeilmeester. Altijd duidelijk uitleg gekregen wat ik zeer fijn vond. Kortom: een zeer leuke ervaring rijker van een enthousiaste leraar.
Mijn zoon Tom en ik hebben er twee heerlijke zonnige zeildagen gehad. Veel geleerd en in een gemoedelijke bijna Brabantse sfeer. Hans, bedankt!!
Leerzame dagen gehad en erg veel gelachen. Hans weet veel van zijn vak af en heeft plezier in het lesgeven.
Hier leer je op een ontspannen manier, zelfstandig zeilen. Super week gehad.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid