facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Allurepark De Zeven Linden

Allurepark De Zeven Linden

Info

Kampeerterrein De Zeven Linden is gesitueerd aan de noordelijke uitlopers van de Utrechtse Heuvelrug, in de staatsboswachterij De Vuursche.

Geschiedenis

Kampeerterrein De Zeven Linden is gesitueerd aan de noordelijke uitlopers van de Utrechtse Heuvelrug en ligt in het stiltegebied midden in de staatsboswachterij De Vuursche, die maar liefst 1200 hectare groot is. De vele lanen met aan weerszijden statige oude beuken herinneren nog aan de tijd dat de bossen tot landgoederen behoorden.
Op loopafstand van het kampeerterrein liggen het idyllische dorpje Lage Vuursche en de kastelen Drakensteyn en Groeneveld. Talloze wandel- en fietspaden staan u vanuit De Zeven Linden ter beschikking, ze leiden u door het Gooi, Eemland, over de Utrechtse Heuvelrug en naar de Loosdrechtse plassen.
Op onze site www.dezevenlinden.nl vindt u meer informatie, een routebeschrijving en kunt u reserveren. De Zeven Linden is ook te vinden op dezevenlinden.hyves.nl en www.twitter.com/dezevenlinden.

Adres: Zevenlindenweg 4, 3744 BC Baarn
Telefoonnummer: 035-6668330
Stad: Baarn
Route: Zevenlindenweg 4
Postcode: 3744 BC



op zoek naar gerelateerd: Camping Baarn Soest, De Zeven Linden Dedemsvaart, Zeven Linden portaal, Camping Lage Vuursche, Allurepark De Krakeling, Tarieven camping de Zeven Linden, Allure parken Nederland, Wandelen Zeven Linden
Recensies
Gemoedelijk en heerlijk in de natuur. Je kunt gemakkelijk alle kanten op. De tarieven zijn wel wat aan de hoge kant.
Vriendelijk personeel. Ook als de receptie dicht is makkelijk inchecken. Een nacht verbleven, was prima!
Leuke camping midden in de natuur met altijd heel veel gasten uit de directe omgeving van de camping. Er ligt een mountainbike route naast de camping die zeker de moeite waard is.
Heerlijke camping in de bossen. Lekker lopen met de hond. Helaas geen restaurant cq snackbar
Ook in de winter een prima plek voor een week rust. Heerlijk in de sneeuw
Mooie camping en schoon sanitair, komen hier zeker terug. Prachtige omgeving om te fietsen
Mooie camping voor mensen die wdinig vertier nodig hebben. Schoon sanitair. Genoeg fiets mogelijkheden in de omgeving.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid