facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Allurepark De Krakeling

"Gelegen in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug ligt vakantiepark De Krakeling verscholen in de bossen van Zeist. Word wakker met het geluid van het bos en verwen jezelf met een verse croissant uit onze Koffiezaak. Ontdek tijdens een van de vele fiets- en wandelroutes de uitgestrekte bossen, schitterende kastelen en buitenplaatsen of de monumentale steden Utrecht en Amersfoort. Sluit de dag culinair af in Bistro Jan waar chef Jacob met lokale producten de lekkerste gerechten bereidt. Vakantiepark De Krakeling biedt ruimte voor kamperen seizoen of huur van een luxe vakantielodge zelfs met eigen sauna of hottub. Reserveren kan makkelijk online."
Adres: Woudenbergseweg 17, 3707HW Zeist
Telefoonnummer: +31 30 691 53 74
Stad: Zeist
Route: Woudenbergseweg 17
Postcode: 3707HW



op zoek naar gerelateerd: Tarieven Camping de Krakeling, ACSI camping De Krakeling, Krakeling lodge, Vakantiepark De Krakeling, Eigenaar camping De Krakeling, Krakeling Zeist te koop, Camping Zeist en omgeving, De Krakeling Utrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Allurepark De Krakeling Allurepark De Krakeling 0 meter Fijne en mooie camping. mooie ruime plaatsen
Allurepark De Krakeling Allurepark De Krakeling 297 meter Fijne en mooie camping. mooie ruime plaatsen
Recensies
Goed onderhouden camping op een toplocatie. Alles is schoon en erg netjes. De toiletgebouwen worden regelmatig schoongemaakt. De campingplaatsen zijn erg ruim opgezet. De camping ligt midden in het natuurgebied naast verschillende MTB routes. Het enige minpunt is de geur van het kraanwater. Na het melden van de slechte geur werd ons verteld dat het kan komen omdat ze zelf hun water uit de bodem pompen. Echter als het water zo sterk ruikt heb je geen behoefte meer om het te drinken. Al met al is het absoluut 5 sterren waard en zou ik deze camping aan iedereen aanraden.
Na onze Griekse camping avonturen weer op een Nederlandse camping. Wat een luxe : alles werkt niks is kapot, heerlijke douche warm water, ruim, praktisch ingericht, warm afwas water, schone toiletten met zelfs een muziekje voor de afleiding. Park is prachtig gelegen in de natuur waar de hond lekker los kan lopen. Prettig is ook dat je al om 9 uur mag aankomen en pas om 23 uur hoeft te vertrekken, daarmee heb je eigenlijk een extra dag op de camping, omdat de meeste mensen eerder vertrekken was het op het prachtige bosveld lekker rustig met gemiddeld 4 lege plekken per veld en dat geeft ook extra rust, wij hebben enorm genoten van 9 dagen krakeling, dank allemaal en hartelijke groeten.
We hebben hier een weekend gestaan op een boskampeerplaats. Toen we de camping op kwamen rijden schrokken we van de ongezellige caravanvelden. Op elkaar gebouwde grijze tenten dichtgezet met windschermen.. Maar toen we het kampeergedeelte in kwamen werden we snel gerustgesteld. Prachtige natuurplekken met alle ruimte en een leuke vis- en speelvijver. Het sanitair is vanaf dit gedeelte wel ver lopen. De animatie voor de kinderen is leuk! Nadeel is het lawaaierige naastgelegen industrieterreintje.
Nette camping. Plaatsen wisselend van ‘normale’ grootte, tot wat ruimere. Wel behoorlijk veel seizoens plaatsen. Sanitair netjes en schoon. Wordt met aandacht schoongemaakt en dat zie je. Personeel vriendelijk en klantgericht. Je mag zelf je vertrektijd bepalen, dat is wel luxe en soms erg praktisch. Ligging mooi aan de rand van het bos met wandelroutes.
Aanrader! We zijn met onze familie een lang weekend in vier huisjes op een rij hier verbleven. Alles was aanwezig en super geregeld. Voor de kids zat er een speeltuintje voor de deur, twee hot tubs bij de huisjes, een hele fijne bistro met heerlijk eten bij het park en genoeg leuks te ontdekken in de buurt. Wij komen zeker terug!
Mooi park, we hadden een huisje 43 na slagboom met buiten sauna. Brandschoon huisje en nieuw inventaris. Gezellig personeel, vriendelijk en behulpzaam. Leuk welkomstpakket. Kindvriendelijk park en verse broodjes te koop. Mooie omgeving om te fietsen door een bossen.Kamers: 5/5
Hebben een weekend met vrienden op het bosveldje gestaan, en dat was top. Grote picknicktafels overal en de camping ligt echt direct naast het bos en de hei. Ook ideaal met een hond. Daarnaast zijn de broodjes en croissantjes die je ‘s ochtends kan afhalen heerlijk!
Heerlijk weekendje gehad in een rustig gelegen wellnesslodge. De Krakeling heeft alles goed voor elkaar: huisje was brandschoon, voorzien van al het benodigde linnengoed, een erg leuk welkomstpakket en fijne Ritualsproducten voor in de douche. De sauna en hottub waren ook heerlijk. Top!
Prachtige plek om in een lodge te zitten, met welkomstverrassing bij binnenkomst, Een kampeerplek te hebben in het bosgebied, uitstekende horeca, vriendelijk personeel, leuk voor jong en oud en vanuit de locatie gelijk machtig mooi wandelen of fietsen, Topplek!
Mooie, ruime, gezellige en goed onderhouden camping. Sanitair is goed en netjes. Grote camping die door de indeling niet overkomt als een grote camping. Ook is er een goed restaurant bij de camping, bistro Jan
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid