facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Allstars Restaurant

Allstars Restaurant

Info

Breakfast,lunch,dinner

Adres: Damrak 32, 1012 LK Amsterdam
Telefoonnummer: 0206246121
Stad: Amsterdam
Route: Damrak 32
Postcode: 1012 LK


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 00:00
Dinsdag: 07:00 - 00:00
Woensdag: 07:00 - 00:00
Donderdag: 07:00 - 00:00
Vrijdag: 07:00 - 00:00
Zaterdag: 07:00 - 01:00
Zondag: 07:00 - 01:00


op zoek naar gerelateerd: all stars amsterdam musical, all stars musical, converse all stars amsterdam
Recensies
Eten smaakt naar niks, de portie is veel te klein. Het is het geld niet waard. Het eten heeft een rare nasmaak in je mond. Het duurt veel te lang tot je geserveerdt wordt. Ik raad het niet aan.
Afgelopen zaterdag avond een spareribs gegeten. Meteen aangemeld dat vlees niet goed is. Ze hebben dan even in de oven gezet. Nadat ik een halve portie had gegeten, vroeg ik mijn metgezellen om het te proberen. Ze bevestigden dst en ik at niet meer. Binnen een uur na het eten had ik mijn eerste buikpijn en de volgende dag werd ik ernstig ziek. Het is vandaag woensdag en voor het eerst sinds die tijd ben ik buiten geweest. Misschien heb ik morgen de kracht om weer aan het werk te gaan. Ik zal niet in details treden, maar het was ernstig.
Steak en pasta besteld, de steak was goed maar de pasta leek wel een kinderportie, met honger naar buiten gegaan. De frisdrank was niet koud. Tijdens het eten kregen we ook bussen met saus, bij het openen van de ketchup vloog alles eruit, waardoor al onze kleren en gerief vol hingen met ketchup. Na dit incident heeft niemand ons voortgeholpen of zelf excuses aangeboden. Arrogant personeel en slechte ervaring hier gehad.
Verrassend goed restaurant waar je lekker kunt ontbijten voor een goede prijs. Aanrader.Eten: 4/5
Heerlijk eten, vriendelijke bediening en betaalbaar... Echt vijfsterren waard, vooral als je het vergelijkt met de concurrenten steakhouses in de buurt.
Niet bepaald speciaal. Kipfilet was lekker mals. Saus erbij kost €1,85 en dit krijg je in een heel klein kommetje. Bord dat werd gegeven zat onder de vette vingervlekken van de bediening.
Hamburger besteld met extra kaas en bacon. Hamburgers zagen er goedkoop uit en smaakten nergens naar. Broodjes waren niet kort gebakken aan de onderkant, waardoor het een slap broodje werd. Friet erbij was flauw. Uiteindelijk 16 euro betaald en dus veel te veel geld uitgegeven voor deze onvoldoende burger.
Bij All Stars op Damrak 32 gegeten op 15 augustus 2018 rond 16:15 uur. Het eten viel echt tegen, de twee porties Calamaris waren erg hard gebakken waarschijnlijk om te verbloemen dat ze niet echt vers waren. Terwijl wij net met de calamaris aan het eten waren kwamen ze al met de twee hoofdgerechten aan en hebben dus gevraagd of ze die later willen reserveren. Dat later reserveren heeft de smaak en de temperatuur niet op de juiste wijze beïnvloed. De gerechten waren koud, de spaghetti bolognese was totaal smaakloos, de kipfilet was voorzien van een heel lokaal geplaatste bergje kruiden en 90% van die kipfilet was dus ook smaakloos net als de koude friet. Ons advies besteed je goede geld ergens anders !!
Heel lekker eten en het personeel was ook heel erg vriendelijk! :
Erg ontevreden. Na 6 pinpogingen omdat hun systeem het niet zou doen, uiteindelijk contant betaald. Na het opmaken van de kas waaruit de dubbele betaling zou blijken, zouden ze de dag erop het te veel betaalde bedrag terugstorten. Sindsdien houden ze aan het lijntje en ondanks beloftes is het geld er na 2 dagen nog steeds niet. Deadline gegeven en anders met de politie nogmaals een bezoekje brengen.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Allstars Restaurant. Damrak 32 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Allstars Restaurant adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Allstars Restaurant. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Allstars Restaurant delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid