facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Allround Bandenservice

Allround Bandenservice

Info

Wij zijn dé specialisten op het gebied van autobanden. Bij ons bent u aan het juiste adres voor advies over zomer-, winter- of all seasonbanden.

Geschiedenis

Op deze pagina willen we u informeren over de nieuwste ontwikkelingen binnen Allround Bandenservice. Ook zullen wij veranderingen op het gebied van autobanden met u delen. Soms met een knipoog, maar altijd uw rijplezier en veiligheid in het oog houdend.



"Wij zijn een gespecialiseerd bandenbedrijf in Kampen. Wij verkopen bijna alle merken banden en velgen. Verder hebben wij ook de apparatuur om auto's 3D uit te lijnen, banden te balanceren en bandreparaties uit te voeren."
Adres: Industrieweg 43, 8263AC Kampen
Telefoonnummer: 038-3859939
Stad: Kampen
Route: Industrieweg 43
Postcode: 8263AC


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 08:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Velgen reparatie Kampen, SLM Kampen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Auto service techniek Auto service techniek 358 meter Behulpzaam en fijn dat ik tussendoor geholpen kon worden met een niet functionerende ...
Profile Car en Tyreservice Auto RenZ Kampen Profile Car en Tyreservice Auto RenZ Kampen 630 meter Heel goed bedrijf! Bij meerdere garages geweest, tot dat ik auto renz tegen kwam, daa...
Auto RenZ Auto RenZ 630 meter Auto gekocht, Gerrit is een vriendelijke verkoper die zijn afspraken nakomt. What you...
Pouw Automotive Pouw Automotive 982 meter Super tevreden en zeer positief over de kwaliteit, service en vooral de snelheid waar...
Recensies
Super goed geholpen met banden voor mijn amerikaan, eerlijk advies en goed vergelijk! Uiteindelijk toch voor de vertrouwde cooper banden gegaan en voor een scherpe prijs! Ik zal deze plek zeer aanraden voor al je banden en velgen.
Al jaren klant bij allround bandenservice! Altijd goede service en advies. Ook de prijs kwaliteit is perfect. Zeker een aanrader.
Super blij met de mannen! Heel blij met de nieuwe zomer wielen. Super service en erg vriendelijk. Opslag en montage. Bedankt mannen!
Vriendelijk, meedenkend, harde werkers met kennis van zaken. Ook prijstechnisch een goede keuze. Aanrader!
Eerlijk, oprecht en topservice. Ik kom er al sinds ik mijn eerste auto heb 20 jaar!. Mooi dat ik er ook heen mag met de bedrijfsauto. Met dank aan Middelbeek Autolease uit Alkmaar!
Erg tevreden over deze hardwerkende mannen! Zeer beleeft en vriendelijk. Afspraken goed na gekomen en voor een mooie prijs. Ik zou hier zeker weer naar toegaan!
Na het uitlijnen konden we de auto weer ophalen dat is op zich prima. De heren hadden een aantal aandachtspunten gevonden na 5x aandringen dat het echt gerepareerd moest worden en haast met een intimiderend tintje. Ook al zeg je dat het bekend is en dat het al op de planning stond om te repareren. Daar willen ze ook niks van weten . Als je Op deze manier Geld moet verdienen gaat er volgens mij iets niet goed. Als je ze er dan vervolgens op aanspreekt dat het niet correct is om op die manier te handelen, wordt de sfeer nog grimmiger dan Hebben ze ineens geen tijd meer En weten ze ineens niet waar over je praat. Erg jammer!! Volgende keer rij ik zeker weten door naar de concurrent. aan mij verdienen ze geen cent meer.
Bij de heren twee nieuwe achterbanden gekocht, hele vriendelijke en goede service! ze denken echt met je mee en proberen je niet gelijk het duurste van het duurste aan te smeren. ik kom hier zeker terug! voor een goede sfeer, prettige service, aardig en bekwaam personeel moet je hier zijn!
Kom hier al meerdere jaren en ben zeer tevreden. De broers geven eerlijk en oprecht advies en leveren kwaliteit! Service is top en je wordt er snel geholpen!!
Dit bedrijf laat je gewoon stikken als je met een lege band aankomt en je nog 150 km moet rijden. En waarom? Omdat ze over een half uur gaan sluiten. Nou, wat ben ik blij dat hij ons liet stikken! Want daardoor kwamen we terecht bij ATK. Ontzettend dankbaar voor de gezelligheid en geweldige service van autotechniekkampen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid