facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Alli Baba

Adres: Wilhelmimaweg 5 , Dieren 6951, NL
Stad: Dieren
Route: Wilhelmimaweg 5
Postcode: 6951



op zoek naar gerelateerd: Ali Baba thuisbezorgd, Ali Baba Menukaart
Recensies
Ze doen hun best om wat lekkers te maken, de shoarma's zijn royaal en smaken uitstekend. Maar het interieur mag nu na jaren best wel eens wat aan gedaan worden en gemoderniseerd worden.
Vriendelijk personeel, heerlijke shoarmaschotel
Bij de opmerkingen vroeg ik om een mopje bij het bestellen. De mop is bezorgd! Oh en het eten smaakte ook goed, mocht dat je iets uitmaken.
Hoe is het mogelijk dat er na 3x zonder mayonaise zeggen, er toch mayonaise op mn frikandel zit.... En dit is niet de eerste keer, en dus was dit mijn laatste keer. Personeel ook tegen het onbeschofte aan
Prima cafetaria, hardwerkend personeel en erg vriendelijk. Prijs/kwaliteit van het eten is ook goed over te spreken.
Goed eten. Maar de aankleding kan beter..in het eet gedeelte.
Perfect erg vriendelijk altijd lekker eten
Heel erg lekker gegeten. Op het terrasje buiten. Het broodje shoarma was zeer smakelijk. En groter dan normaal elders. Heel vriendelijk personeel.
Lekker gegeten vriendelijke mensen.goeie plek.
Wat een bagger tent. Ik weet niet eens waar ik moet beginnen om te vertellen wat er allemaal fout gaat in de bediening etc... Ga vooral niet hier eten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid