facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AllGarden

AllGarden

Info

Op zoek naar tuinkassen? Allgarden biedt tuinkassen aan in diverse soorten en maten. Ga nu naar AllGarden.nl en kies jouw favoriete tuinkas!

Geschiedenis

Op zoek naar tuinkassen? Allgarden biedt tuinkassen aan in diverse soorten en maten. Ga nu naar AllGarden.nl en kies jouw favoriete tuinkas!

Adres: Oosterweg 2b, 1619AC Andijk Oost, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0228 526 962
ln.nedraglla@ofni
Stad: Andijk Oost
Route: Oosterweg 2b
Postcode: 1619AC


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:30
Dinsdag: 08:00 - 21:30
Woensdag: 08:00 - 21:30
Donderdag: 08:00 - 21:30
Vrijdag: 08:00 - 21:30
Zaterdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: all garden service, all garden andijk
Recensies
Een lang gekoesterde wens is in vervulling gegaan! Een echte kas in de tuin! Naar Allgarden doorverwezen door een zeer tevreden klant. Online gezocht en gevonden, contact gemaakt gevolgd door een fijn en rustig bezoek aan de showroom. Alwaar we met zeer vriendelijke en uitgebreide hulp van Jaap en zijn vrouw een keuze hebben gemaakt. Diep respect voor het vakmanschap en het doortastende harde werk die Jaap solo heeft verzet! Wij hebben hem mogen ervaren als een erg fijn mens en prettige gesprekspartner! Allgarden is een ware aanrader!
Volle 5 sterren voor deze vakman! Wij zijn bij AllGarden uitgekomen na een zoektocht om een geschikte tuinkas te vinden. Nadat we daar erg prettig op een zaterdag waren ontvangen en Jaap ons een prima offerte had bezorgd, hebben we deze geaccepteerd en half oktober kwam cfm afsrpaak onze kas. Zelf ben ik best kritisch en ditzelfde geld zeker ook voor Jaap, resultaat mag er absoluut zijn en we gaan met plezier nu aan ons kweek avontuur beginnen. Dit is echt een man die zijn vak verstaat, luisterd goed naar vooral de klantvraag en wens, deze wordt vertaald in een keuze mogelijkheid en vervolgens een duidelijke offerte. Oplossingsgericht en goed meedenkend, prettig in de omgang en het resultaat is echt een plaatje om te zien, een solide en mooi afgewerkte tuinkas voor komende jaren een mooi plekje voor het kweken van onze eigen groentes en kruiden. Jaap nogmaals hartelijk dank.
Wat een fantastische aanschaf is deze tuinkas van AllGarden. Vanaf het moment dat wij online op zoek gingen naar een mooie tuinkas en uitkwamen bij AllGarden, zijn we zeer goed geadviseerd door Jaap. Fijne communicatie, zeer concurrerende prijzen, meedenken sparren met de klant en binnen 2 dagen stond onze mooie tuinkas. Echt een aanrader om je tuinkas bij AllGarden te kopen, wij zijn zeer tevreden over het gehele verloop van onze aanschaf én plaatsing!.
Prima ACD-kas bij Allgarden gekocht, inclusief montage. Jaap kwam hem monteren. Betrouwbaar, vriendelijk en met kennis van zaken. In één dag is de kas gemonteerd.
Vandaag onze kas opgehaald de Venus 5000 Een leuk kassen verkoop bedrijf waar de klant op nr 1 staat. Jaap zorgt dat je de informatie krijgt die je zoekt Geen verkoop praatjes maar gewoon keuze en kopen wat je zoekt Showroom met 5 verschillende firma’s kassen dus je kan alles rustig even bekijken en proberen
Ik geef niet zo snel de volle vijf sterren, maar hier is het verdient. JE wordt hier netjes geholpen, de afspraken worden volledig nagekomen en de service is top Ik had een glasplaat laten vallen en kreeg zo een nieuwe
Goed geholpen met kiezen, veel en nuttige info. Kassen staan er echt. En coronavriendelijk binnen erg rustig.
Absolute aanrader als je topkwaliteit voor een scherpe prijs wil met een service gerichte ondernemer.
Aardige vriendelijke meneer en alle tijd nam hij voor ons .
Erg vriendelijk, dus kas gekocht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid