facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ALLflex Projects - Waterbouw & Infra Civiel

ALLflex Projects - Waterbouw & Infra Civiel

Info

ALLflex Projects specialiseert zich in het ontwerpen en produceren van producten voor Waterbouw, Infra, Openbare Ruimte en Visserij in de vorm van o.a.; Aanlegsteigers, jachthaven inrichtingen, leidingsystemen, tanks, straatmeubilair en vele meer.

Geschiedenis

ALLflex Watersport BV specialiseert zich in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van kunststof drijflichamen, aanlegsteigers (vaste & drijvende) en complete jachthaven- inrichtingen.

Met meer dan 20 jaar ervaring in het bouwen van kunststof drijflichamen en 30 jaar ervaring in de kunststof-verwerkende industrie zijn wij een stabiele en betrouwbare partner, die een compleet product aanbied met een complete service en garanties voor de toekomst. ALLflex Watersport BV is onderdeel van de ALLflex Groep.

Alles voor uw haven. ALLflexheeft een complete productlijn van kunststof artikelen om jachthavens in te richten. Wij ontwerpen en produceren steigers, drijvende terrassen, drijflichamen en boothuizen in diverse uitvoeringen. Al onze producten zijn vervaardigd van hoogwaardige kwaliteit kunststoffen en hebben een ongekende lange levensduur die vele malen hoger ligt dan die van conventionele stalen en/of houten steigers.

Duurzaam en innovatief. ALLflex heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve volledig uit kunststof vervaardigde kwaliteitsproducten. Deze producten zijn duurzaam en milieu ontlastend. Wij zijn voordurent op zoek naar nieuwe, snellere, betere en goedkopere productiemethoden, die de kwaliteit en prijsstelling van het product ten goede komen.

Roei & Kanosteigers. Voor roeibanen (en roeiboten) kayak en kano afmeerplaatsen heeft ALLflex speciale laag vrijboord en toch uiterst stabiele drijvende kunststofsteigers met een vrijboordhoogte vanaf 300mm (kayak e.d.) tot 150mm (roeiboten e.d.).

Adres: Vang 24, 4661 TX Halsteren
Telefoonnummer: +31(0)164 68 04 67
Stad: Halsteren
Route: Vang 24
Postcode: 4661 TX


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 16:30
Dinsdag: 07:30 - 16:30
Woensdag: 07:30 - 16:30
Donderdag: 07:30 - 16:30
Vrijdag: 07:30 - 16:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eco-Point Eco-Point 284 meter Super klantvriendelijk, verstand van zaken en denken mee.
Fles Werk Fles Werk 764 meter Fles Werk hergebruikt lege glazen flessen. Unieke manier voor decoratie en andere pro...
Sailworkz Sailworkz 2 km "New sails, sailservice, running rigging, cruising & racing tuning, regatta ...
Recensies
Vriendelijk, verstand van het vak en vinden overal een oplossing voor. Werk al jaren met dit bedrijf
Goed bedrijf netjes en mooi product
Mooie producten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid