facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Alles voor uw vloer

Alles voor uw vloer

Info

Zoekt u het juiste onderhoud of wilt u uw vloer schoonmaken, in onze webwinkel vindt u altijd het juiste schoonmaak- of onderhoudsmiddel voor iedere vloer.
Wij hebben het grootste assortiment vloerverzorgingsproducten.

Geschiedenis

allesvoorUWvloer heeft het grootste assortiment voor onderhoud, verzorging, bescherming, impregneren en reinigen van alle vloeren zoals parket en houten vloeren afgewerkt met olie of lak, tegels van marmer of natuursteen, plavuizen, kurk en laminaat. Daarnaast hebben wij diverse accessoires zoals luchtbevochtigers, hygrometers, schoonloopmatten en buitenmatten.

Zoekt u het juiste onderhoud of wilt u uw vloer goed schoonmaken, in onze webwinkel vindt u altijd het juiste schoonmaak- of onderhoudsmiddel voor iedere vloer.



"Grootste webwinkel onderhoudsproducten voor vloeren. Wij van allesvoorUWvloer zijn vloerspecialisten en hebben het grootste assortiment vloerverzorgingsproducten voor het behandelen, schoonmaken en onderhouden van alle vloeren. Kies hierboven in het menu eenvoudig de soort vloer, kies op merk of typ een deel van de productnaam in het zoekvenster in.Heb je een probleem met je vloer of weet je niet precies wat je nodig hebt? Vraag het ons en wij helpen je verder."
Adres:
Telefoonnummer: 0314-364633
Stad: Woerden



op zoek naar gerelateerd: Wax voor PVC vloer, PVC vloer onderhoudsmiddel, PVC vloer Cleaner, PVC vloer beschermen, PVC was, Natuurzeep houten vloer, PVC Polish, PU Cleaner PVC
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kooijman Interieur Gladzo Parket Kooijman Interieur Gladzo Parket 2 km Super service Wat een super service! Zeven jaar geleden vouwgordijnen laten plaatsen ...
PVC-Totaal PVC-Totaal 2 km Ontzettend blij met mijn nieuwe vloer. Communicatie is heel goed, denken met je mee, ...
Recensies
Snelle levering ,maar retour verwerken hoo maar! Na vele mailtjes krijg ik eindelijk een reactie dat mijn retour is teruggeboekt.We leven in 2022! Iedereen weet dat binnen 24 uur het geld op je rekening zou moeten staan. Zelfs de grootste webshops van de wereld storten het geld sneller terug dan jullie! Het gaat mij niet eens om het geld maar het feit dat jullie mij voor de gek houden! 1 x en nooit meer! En dan onder mijn review reageren dat jullie niks te verwijten valt? Jullie hebben de retour al bijna 2 weken al in handen! En contact met mij gezocht? Waarvoor? Om te vertellen dat het bedrag een wereldreis maakt voordat het bij mij is? Geef je fout toe en maak mijn geld over!
Snelle levering, product in goede staat ontvangen. Zal zeker weer bestellen. Fijne service !!
Snelle levering en goede prijs. De verpakking was beschadigd door de post en dit is ook super afgehandeld door de klantenservice!
Waardeloos bedrijf , hebben hun zaakjes/administratie gewoon niet op orde . Producten kunnen zij snel versturen , maar stuur je wat terug …. Nog steeds mijn geld niet terug na een maand. Mailtjes inmiddels al meer dan 6x gemaild worden niet/nauwelijks beantwoord en telefonisch zijn ze al helemaal niet bereikbaar. Geven aan mijn retour niet te hebben ontvangen terwijl ik het bewijs heb doorgestuurd . Wij zullen iig hier nooit meer iets bestellen ! Normaal schrijf ik niet snel een negatieve review, maar ben er nu klaar mee en wil anderen hiervoor behoeden . Denk en ben bang dat ik kan fluiten naar mijn €90
Snelle service en goede kwaliteit van de producten ben zeer tevreden.
Prima webshop, vlotte levering. 5/5 sterren
Ik heb een reiniging besteld voor mijn tegelvloer. Vind het een zeer slecht product. Mijn vloer slaat wit uit en mijn voegen ook. Ik gebruik heel weinig nog minder dan verhouding dat op de verpakking staat. Nu wilde ik bellen om te vragen hoe dit kan. Maar dit kan nog niet eens zijn alleen via mail bereikbaar. Ik vind het kunnen dat het product wit uitslaat voor deze prijsklasse.
Fijn bedrijf. Kundig advies, snelle levering en supergoede service. Absoluut een aanrader!
Slechte service! telefonisch niet bereikbaar en bestelling nog steeds niet binnen! bestelling is wel al betaald maar ook via de mail krijgen wij geen reactie terug! Ik beveel deze website niet aan!
Wat een super website en service. Alles goed te vinden en ik kreeg snel antwoord op mijn vraag zodat ik het juiste product kon bestellen. Echt top!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid