facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Alles Paletti Ehbo-Bhv opleidingen

Alles Paletti Ehbo-Bhv opleidingen

Info

Alles Paletti, alles goed? Een bedrijf dat zich bezig houdt met diverse cursussen (o.a. BHV) die betrekking hebben op veiligheid, gezondheid en welzijn.

Geschiedenis

Alles Paletti: Een begroeting die in de zuidelijke mijnstreek al jaren wordt gebruikt. Maar het kan ook een andere betekenis hebben: Hoe is het?, Hoe voelt u zich? Alles in orde? En daar gaat het bij ons om, dat alles in orde is!

Alles Paletti is een bedrijf dat zich bezig houdt met diverse cursussen die betrekking hebben op veiligheid, gezondheid en welzijn in het dagelijkse leven. Dit kan in een bedrijf van belang zijn maar ook in de huiselijke omgeving. Kijk op onze website www.alles-paletti.nl onder het kopje cursussen, welke cursussen wij aanbieden.

Iedereen kan bij ons terecht voor een totaal pakket.

De cursussen kunnen wij geheel op maat bieden. Incompany of bij Alles Paletti®. We hebben de beschikking over 3 leslokalen en een oefenbaan. Voor het lesgeven op locatie hebben wij allerlei mobiele brandapparatuur.

Alles Paletti, uw betrouwbare partner voor al uw veiligheidstrainingen.

Wij kunnen er samen met u als bedrijf voor zorgen dat uw BHV- organisatie is toegespitst op de restrisico’s en persoonlijke wensen/behoeften van uw bedrijf. Voor meer informatie en/of een afspraak kunt u contact met ons opnemen: Tel.nr. 077-4657218 of [email protected]

Alles Paletti, uw betrouwbare partner voor al uw veiligheidstrainingen.

Adres: Baarlosestraat 19-23, 5993 AV Maasbree
Telefoonnummer: +31774657218
Stad: Maasbree
Route: Baarlosestraat 19-23
Postcode: 5993 AV


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Alles Paletti Alles Paletti 16 meter Jaarlijkse bhv training gehad bij Alles Paletti. Deskundige theoretische en praktijk ...
Recensies
Jaarlijkse bhv training gehad bij Alles Paletti. Deskundige theoretische en praktijk training gehad verdeeld over de dag. Oefeningen zoals reanimeren, verbandleggen, brandblussen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid