facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Alles Kids

Alles Kids

Info

Alles Kids een gezellige activiteit die op de laatste vrijdagavond van de maand van 18:30u tot 20:30u plaatsvind voor groep 3 tot en met groep 8!

Geschiedenis

Alles Kids is een gezellige activiteit in Den Bolder. Op de laatste vrijdagavond van de maand zal van 18:30u tot 20:30u DJ Pim voor iedereen van groep 3 tot en met groep 8 de allerbeste hits draaien. Hij heeft de allernieuwste muziek meegenomen voor twee geweldige uren dansen en springen. Dat wordt een vette battle of een lange polonaise. Tijdens deze avonden zal er een grabbelton staan voor leuke prijzen, bijvoorbeeld voor het leukst verklede kind.Het worden gezellige avonden, dus zorg dat je niets mist van dit feest! De deuren gaan open om half zeven en de entree bedraagt €2,00. Voor deze €2,00 is er voor ieder bezoekend kind onbeperkt ranja. Mis dus niets en kom naar de allergezelligste disco van Waspik: Alles Kids.

Adres: Schoolstraat 19, 5165TR Waspik
Telefoonnummer: 0416-311346
Stad: Waspik
Route: Schoolstraat 19
Postcode: 5165TR


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sociaal Cultureel Centrum Den Bolder Sociaal Cultureel Centrum Den Bolder 0 meter Vriendelijk personeel, en ok prijzen voor deze tijd. Geen 3,5 voor een glas bier
Recensies
Vriendelijk personeel, en ok prijzen voor deze tijd. Geen 3,5 voor een glas bier
Zou het echt de laatste voorstelling van Mark van de Veerdonk zijn? Jaaah, dán heb je iets goeds gemist!
Fijne locatie om te biljarten en een terrasje te pakken
Onze muziek avond in Den bolder was fantastisch. Het was een ode aan Jantje Koopmans, daar ben ik toevallig een zoon van dus dat kon niet kapot. Den Bolder is een fijne culturele plaats waar diverse voorstellingen worden gegeven, Ook worden er veel cursussen gegeven en er is een0 bibliotheek.
Mooie plek om te biljarten, schaken, enz. Parkeren achter Den Bolder
Wij hebben daar een zaal gebruikt voor overleg. De ontvangst was fijn, de koffie en koeken lekker. En voldoende parkeergelegenheid om de hoek.
Een geweldige mogelijkheid voor de waspikse en omliggende bewoners zich te kunnen provileren in het samen zijn op sportief,cultureel en sociaal gebied. Op donderdag ook elkaar te ontmoeten voor een heerlijke maaltijd voor 5 euro geeft de mogelijkheid ook de eenzaamheid te doorbreken voor de mensen. Ga zo door bolder.
Er is heel veel te doen voor de gemeenschap .Mooie ruimtes voor diverse doeleinden te gebruiken .
Mooie en gezellige tent
In sociaal cultureel centrum den Bolder hangt een prettige sfeer. Het is een leuk gebouw met een goede bar. Er is vriendelijk personeel. De parkeerplaats is niet zo groot. Daar in tegen kun je tegenover den bolder parkeren aan de straat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid