facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Allergoedkoopst.Com

Allergoedkoopst.Com

Info

Door directe import en verkoop altijd de goedkoopste !

Adres:
Telefoonnummer: 088-0232200
Stad: Woudsend


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Smaak van Water De Smaak van Water 678 meter Nautische lifestyle & Leisure
Recensies
Mijn man is super blij mee met zijn kado! Aanbevolen!
Ik had hier een dieselheater gekocht. Toen ik deze voor het eerst wilde starten was hij niet aan de praat te krijgen. Ik kreeg te horen dat ik de kap moest verwijderen en de ventilator tijdens het starten een zet moest geven. Toen sloeg hij inderdaad aan, al lijkt het me vreemd dat je op zo'n manier een splinternieuwe heater moet starten. Als de heater langere tijd stilstond moest ik die procedure steeds herhalen. Aan de kap zit een handvat zodat je de heater makkelijk kunt tillen. Handig, maar zodra je hem verplaatst lekt er diesel langs de vuldop. Je moet dus een keukenrol o.i.d. bij de hand houden om af en toe de bovenkant van de heater droog te maken. De drukmeter achterop de heater werkt niet meer. De brandstofslangen van de tank naar de sproeier zijn hier en daar gebarsten. De heater werkt nu haast niet meer. Hij brandt niet meer goed en slaat af en rookt. Echt een waardeloos apparaat. P.S. Het moeilijke starten gebeurde binnen de garantieperiode wat ''opgelost'' werd door de ventilator een zet te geven, de andere defecten niet lang daarna. Het is niet mijn bedoeling om dit bedrijf in een kwaad daglicht te zetten. Ik kan alleen deze heater beoordelen en geen andere producten Maar we hebben het hier wel over 5 verschillende euvels bij weinig gebruik.
Afgelopen week Liftmaster LM4000 hefbrug besteld incl montage binnen 3 dagen geleverd en gemonteerd lijkt overtoom wel
Ontzettend goede service! Heb hier een hefbrug besteld. Na installatie bleek er een defect te zijn. dit is ontzettend serieus opgepakt door de mannen en direct opgelost. Helemaal TOP!!
Ik heb bij deze webwinkel een sparkling bidet gekocht. Snelle levering en een makkelijke installatie.
400 liter dieseltank besteld en al binnen 24 uur geleverd, dat is top service
Beste heer, mijn excuses, u heeft idd gelijk...wij hebben een probleem met allergrootste en niet met u allergoedkoopste. Onze grote excuses.. Hopelijk vergeef u ons.. Groeten en mss tot snel..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid