facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Allegaartje Franeker

Allegaartje Franeker

Info

Al 25 jaar de leukste antiek en curiosa winkel van Franeker!
Ook voor verzamelaars, brocante en retro liefhebbers een heerlijke sneupwinkel.

Geschiedenis

't Allegaartje is een heerlijke sneupwinkel met een gevarieerd dagelijks wisselend aanbod.
Bent u op zoek naar brocante, curiosa, antiek, design, verzamelobjecten en vintage spullen, kom dan langs in onze gezellige winkel in Franeker. Misschien een beetje vol, maar al 25 jaar, voor liefhebbers van brocante, curiosa en verzamelaars een waar paradijs.
Sinds kort hebben we naast onze bestaande winkel ook een webwinkel. Hier kunt u de artikelen ook online bestellen. We hopen dat we u ook hier weer kunnen verrassen, net als in onze winkel in Franeker.
Heel veel plezier op de website en graag tot ziens in de winkel!



"Een heerlijke, behoorlijk volle winkel, voor liefhebbers van antiek, curiosa retro vintage, brocante en verzamelaars een waar paradijs.In en verkoop van leuke oude inboedel spullen."
Adres: Harlingerweg 1, 8801 PA Franeker
Telefoonnummer: 0615506961
Stad: Franeker
Route: Harlingerweg 1
Postcode: 8801 PA



op zoek naar gerelateerd: Allegaartje Franeker kerst, Kringloop Franeker, Brocante Friesland, Brocante Sneek, Brocante winkels Leeuwarden, Antiek winkels Friesland, Brocante Hindeloopen, Brocante Gorredijk
Recensies
Deze zaak kom ik al heel lang. Je kan daar wel lang rond snuffelen. Heb er leuke koopjes gedaan. En deze dame is ook heel vriendelijk en behulpzaam.
Fantastisch winkeltje! Roept herinneringen op van weleer. Het is niet groot, maar je komt ogen te kort om alles te bekijken.
Grote variëteit, veel leuke brocante spullen, heel verrassend
Je vind hier altijd iets. Mooie snuiterijen.
Woon dichtbij en kom er elke maand zeker 2x. Ik vind er altijd wel wat leuks, de eigenaresse maakt altijd wel leuk prijsje. Tuurlijk weten hun ook precies wat iets waard is, nou heb ik redelijk veel verstand van antiek etc en het is altijd wat duurder, maar ik vergelijking wat je er elders voor betaald valt het nog wel mee. Dit zijn nou echt de ''echte'' sneupkringlopen. Ik hou dr van. TOP!!!!!
Helaas gesloten toen ik langs kwam. Ziet er boor de liefhebber geweldig interessant uit!
Overvolle kringloopwinkel. Je durft niets te pakken, bang dat alles omvalt dan. Prijzen zijn ook niet echt goedkoop. Eerder te duur. Soms zit er iets moois tussen.
Heel veel leuke oude spulletjes.
Veel bijzondere, oude spullen te vinden. Soms ronduit prachtige kunstobjecten. Zoals koperen en bronzen beelden.
Het is een winkel waar je allerlei oude spullen kunt kopen. Poppen, servies, meubeltjes, lampen enz.enz. De naam dekt de lading wel. Er is dus keus genoeg!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid