facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ALLCar Autoverhuur Purmerend

ALLCar Autoverhuur Purmerend

Info

ALLCar Autoverhuur Purmerend | Al 25 jaar Purmerend's voordeligste ! Betrouwbare kwaliteit, nette informele sfeer en correcte prijsinformatie.

Geschiedenis

ALLCar verhuurt jonge auto’s die direct uit de leasemarkt afkomstig zijn. De kop is eraf en dat merk je direct in de portemonnee. Bij ALLCar géén rent-a-wreck of occasionverhuur maar prima auto's voor een eerlijke prijs.

Wij hebben een uitgebreid assortiment dat bestaat uit vele bestelbusjes van 3m³ tot 20m³. Ook personenauto’s in diverse soorten, van de Smart for two tot ruime stationcars. Tevens verhuren wij ook 9 persoons busjes, oprijwagens en autotransporters en diverse verhuisaccessoires.

ALLCar Discount Autoverhuur omdat....

- ALLCar bestaat inmiddels 20 jaar, betrouwbaarheid is gegarandeerd.
- ALLCar biedt zakelijk en particuliere autoverhuur
- ALLCar is hét goede adres voor een huurauto tegen een eerlijke & aantrekkelijke prijs.
- Onze auto's zijn recent en worden stipt onderhouden
- Snelle afhandeling van formaliteiten


ALLCar is geassocieerd met: TopBak aanhangwagenverhuur, aanhangwagen huren, aanhangwagen nodig, huur een aanhanger verhuur, open aanhangwagen, gesloten aanhangwagen, tandemasser voordelig, goedkoop, aanhangerverhuur amsterdam, aanhangwagenverhuur purmerend aanhanggerverhuur koog aan de zaan, aanhangwagen verhuur alkmaar, aanhangwagenverhuur zaandijk, aanhangwagenverhuur autoambulance, autotransporter, vakantie bagagewagen. allcar autoverhuur purmerend, vervoer je boedel in een bak van topbak pak n top bak.



"Als je gaat verhuizen of een weekendje op stap gaat is het prettig om zeker te weten dat alles goed geregeld is én binnen je budget past. ALLCar gelooft in direct duidelijk en heeft daarom All-in tarieven, geen gedoe met bijkomende kosten.Ons uitgebreide assortiment bestaat uit bestelbusjes beginnend bij een Opel Combo tot bakwagens met klep van 20m³. Personenauto’s hebben wij voornamelijk in het compacte segment. Ook verhuren we 9 personenbusjes, Topbak aanhangwagens en een groot aantal verhuisartikelen."
Adres: Einsteinstraat 85-87, 1446 ve Purmerend
Telefoonnummer: 0299-666245
Stad: Purmerend
Route: Einsteinstraat 85-87
Postcode: 1446 ve


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Goedkoop auto huren Purmerend, Luxe auto huren Purmerend, Goedkoop busje huren Purmerend, 9 persoons bus huren Purmerend, Personenbus huren Purmerend, Auto huren automaat Purmerend, INQAR Purmerend, Auto huren Volendam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Allride autoverhuur Allride autoverhuur 624 meter Heel slecht bedrijf. Weten niet wat zaken doen is. Reageren niet op berichten, maken ...
Autohopper Riro autoverhuur Autohopper Riro autoverhuur 1 km No nonsens auto verhuur in de regio Purmerend. Van personen auto tot bestelbus, wij h...
Recensies
Ik kreeg snel reactie bij het huren van een auto, laatste moment twijfelde ik of ik niet een grote busje nodig had. Opgebeld en advies gevraagd. Op advies uur van te voren auto toch kunnen wisselen en idd ze hadden gelijk. Mocht ik ooit weer een busje nodig hebben dan zal ik zeker weer hier huren!
Busje gehuurd. Super vriendelijk en flexibel. Ik had de auto nodig voor de zondag, maar kon de auto reeds zaterdagmiddag ophalen. De "echte" service kwam pas erna toen bleek dat ik, na inlevering van de sleutels, mijn huis/auto sleutels in de bus had laten liggen. Deze zijn zondagavond bij mij thuis afgegeven. Super bedankt!
Top service, altijd een auto beschikbaar. Vriendelijke mensen goede prijzen.
Huur al jaren bij all car. Vandaag weer een bus gehuurd en zoals gewend simpelweg perfect.
Goedkope maar goede service huur autos en aanhangers
Verhuiswagen gehuurd, hele goede en snelle service! Superbedankt, ook erg vriendelijk personeel.
Zoals eerder ervaren, weer een geweldige service. Ik bel op zaterdag, laat in de middag, omdat ik op slag een busje nodig had. Geen enkel probleem. Zet het busje in 's avonds na de rit maar voor de deur en de sleutel in de kluis. Geweldig geholpen met deze service en voor een zeer goede prijs. Tot de volgende keer. Getekend; de Griekse chauffeur
Prima bedrijf. Jammer dat je in het weekend de bus niet voor 1 dag kan huren. Update: dank voor de feedback. Ik bedoelde huren voor 1 dag op zaterdag. Ophalen 10.00 uur in de ochtend en retour brengen in de avond om zeg maar 20:00 uur.
huur eenauto bij dit bedrijf doch deze is na de rit van de verhuur bedrijf in purmerend na het parkeren in mijn woonomgeving ook purmerend niet meer te gebruiken . reageert niet op de afstandbediening sleutel en wil ook niet niet meer starten . het pech nr geleverd door Allcar neemt ondanks meerdere pogingen niet de telefoon op . Gemeld bij Allcar. Daar werdt wel direct gereageerd. De auto is opgehaald door Allcar zelf en onderzocht op de storing bleek een loszittende accupool contact . Het verhuurcontract is naar tevredenheid opgelost . Het bedrijf is ondanks dit incident zeer betrouwbaar met heel vriendelijk service gericht personeel. Top afhandeling. Zal zeer zeker weer gebruik van hun diensten maken .
Wat een verademing om hier een busje te huren, hele vriendelijke mensen en ze gaan nog echt klantgericht te werk. Wij hadden de bus toch nog een dag langer nodig, na een telefoontje was dit direct geregeld. Super 5 dagen de Vito verhuisbus meegekregen i.p.v. de budged bus, incl. een transportkar, voor een prijs die je bij geen andere verhuurbedrijf vind. Super bedankt....Gr. Marcel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid