facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Alkmaars Goud

Alkmaars Goud

Info

Alkmaar, dé Kaasstad van Nederland, maar zonder eigen kaas. Dat kan toch niet? Daar gaan wij, KAASKOPPEN, iets aan doen!

Hoogste tijd voor een echte, heerlijke, eigenwijze Alkmaarder. En… die kaas gaan we samen maken! Doe je mee?

Adres:
Stad: Alkmaar



op zoek naar gerelateerd: Old Alkmaar, Kaas kopen Alkmaar, het hollands kaasmuseum, wat kun je vinden in dit museum.
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
kaasspeciaalzaak Daan Blankendaal kaasspeciaalzaak Daan Blankendaal 754 meter Had hier oude kaas besteld en kreeg een bakje vol jonge kaas. Vind het erg onbeleefd ...
Recensies
Heel fijn geholpen op locatie in Alkmaar. Na eerst voor de gek gehouden te worden bij het Goudwissel kantoor echt een stelletje schurken, was de ervaring bij de Nederlandse Goudhandel compleet het tegenovergestelde. Alles werd netjes gewogen en direct ook aangegeven tegen welke prijs er werd ingekocht wordt ook zo gecommuniceerd op de website. Van te voren gevraagd of de horloges uit elkaar gehaald mochten worden alleen met toestemming om totaal gewicht van het goud te kunnen bepalen. Alles transparant zodat je weet waar je aan toe bent. Zeker aan te raden en komen graag een keer terug!
Nadat ik met enkele "cowboys", waaronder ook een juwelier !, op dit vakgebied werd geconfronteerd verkeerde taxatie, onjuiste waarde bepaling van gouden sieraden, onjuiste vermelding van de dagkoers van goud, totaal geen transparantie in werkwijze etc. daalde mijn vertrouwen van deze "deskundigen" tot onder het vriespunt. Dit veranderde met de minuut toen ik zaken deed met echte deskundigen van de Nederlandse Goudhandel, in mijn geval locatie Marktstraat 2 C in Alkmaar. In eerste instantie telefonisch met Yvonne eigenaresse en later op locatie in Alkmaar door Simone. Wat een verademing. Op een vriendelijke, ontspannen, zeer deskundige en transparante wijze heb ik daar kennis genomen van een eerlijke wijze van zaken doen op basis van groot vertrouwen. Lang verhaal kort maken .. mocht u op zoek zijn naar ware deskundigen op dit vakgebied die op basis van transparantie, eerlijkheid en oprechtheid vertrouwd zaken met u willen doen ... niet meer "googelen" maar direct naar de "Nederlandse Goudhandel", in mijn geval locatie Alkmaar, gaan. Het maximaal aantal gele sterren van 5 als waardering voor deze onderneming mag wat mij betreft verhoogd worden naar meer dan 5 "gouden" sterren.
Onbeschoft behandeld door eigenares y.ik heb mijn gouden munt laten taxeren en laag bij laagst bod.en kapot beschadigd teruggegeven.Uit goede bron geloof ik nooit dat zij uitgekookt en geldwolf. Dus mensen oppassen. Bij goudwisselkantoor zijn aardig en eerlijk .heb mooi bedrag gekregen.ooit zal zij haar verdiende loon krijgen met pijn doen
Betrouwbare top zaak! Ik ben geholpen door een ontzettende lieve vrouw en hondje! Mijn man had een goude ketting van 18 karaat. De goudhandel aan de kanaalkade waar ik eerst was geweest bood 410 euro, hoeveel hij woog en waar de prijs op gebaseerd was vertelde hij niet. Ben ik blij dat ik een stukje doorliep! De aardige mevrouw vertelde alles wat ze deed en liet ook alles zien! Ik heb 550,10 euro voor de ketting gekregen. Precies de goudprijs en geen cent minder! Mocht ik ooit nog iets van goud willen verkopen dan weet ik meteen dat ik doorloop naar haar! Eerlijk en betrouwbaar en ook nog eens onwijs aardig!
140 Euro voor een 8 karaats armband ontvangen. Ik ben met deze armband naar 2 andere goudinkopers in Alkmaar geweest. De eerste zag meteen dat het 8 kt was en bood 75 euro. "Dan wil ik er nog even over nadenken". Waarop hij zei dat de goudprijzen wat waren gestegen, hij typte wat in op zijn computer en ziedaar hij bood 100 euro. De tweede vertelde dat de goudinkoper er niet was maar dat hij wel wilde taxeren; met de armband krassen over een steentje, krasjes bewerken met een vloeistof en ja hoor; mevrouw dit is geen goud! Ben ik even blij dat ik al een taxatie van de Nederlandse goudhandel had.
Goed bedrijf waar je je oude gouden en/of zilveren sieraden en atributen kan verkopen. 't Maakt niet uit welke gehalte zilver of karaat goud je inlevert verkoopt. Ze test eerst al het goud op gehalte en dan word het in je bijzijn gewogen. Voor goud heb je verschillende prijzen voor de gehalte en dat kan leuk oplopen. Het resultaat kan cash of via bank.
Na jaren mijn opgespaarde kronen laten taxeren in mijn woonplaats Haarlem, gelukkig had ik deze website met tips goed gelezen. Het Goudwisselkantoor in Haarlem bood € 385,- voor mijn 58 gram. De Nederlandse Goudhandel in Alkmaar maakte daar ruim € 1200,- van. Ben heel blij dat Mevr. van Eerden zo'n mooie website met goede uitleg over het verkopen van goud heeft! De eerder genoemde firma lijkt me meer van het oplichters-type
Ik ben heel Noord Holland rond geweest maar bij deze goudhandel werd ik het best geholpen. De winkel wordt geleid door een vrouw, Yvonne, die je heel vriendelijk te woord staat. Bij het inkopen van het goud mocht ik het hele proces volgen. Dat kan lang niet bij alle goudinkopers, andere inkopers die ik bezocht deden nogal geheimzinnig. Bij deze winkel dus niet. Je krijgt precies uitgelegd hoeveel goud het is en wat het waard is. De opbrengst was ook nog eens het hoogste van alle inkopers die ik had bezocht. Ik werd dus erg blij van dit bezoek.
Voor de 2de keer bij Yvonne geweest, geweldig geholpen 10% meer gekregen dan bij een ander goudwisselkantoor in Alkmaar. Niets verborgen open gesprek. Helemaal top!!
Hier Eerlijke prijzen. Heel plezierig geholpen. Het goud wisselkantoor op de kanaalkade zijn oplichters. Daar kregen wij 300 euro minder voor een ketting.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid