facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Alivio Personal Training Studio

Info

Ben jij op zoek naar een plek waar jij je thuis voelt, je de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar jij je doelen haalt? Dan is Alivio Personal Training Studio dé plek voor jou!

Geschiedenis

Moe? Geen zin? Te druk om te sporten? Dit herkennen we allemaal. Wanneer je hard werkt, een actief sociaal leven leidt dan schiet sporten er vaak bij in. Toch vinden we het belangrijk om er goed uit te zien, fit en gezond te zijn. Maar zo makkelijk is dat niet, of wel? Met Miha Bodytec voltooi je een drie uur durende work-out in slechts 20 minuten! Dit is maar liefst achttien keer zo effectief als een normale training!

Bel of mail ons voor een proefles en ervaar het zelf! Wij zijn geopend vanaf 2 januari 2017!

Adres: Sterrebosstraat 8, 7481DD Haaksbergen
Telefoonnummer: 0622643222
Stad: Haaksbergen
Route: Sterrebosstraat 8
Postcode: 7481DD


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 21:30
Dinsdag: 07:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Alivio Haaksbergen, Ems Training Haaksbergen, Boksen Haaksbergen, Kickboksen Haaksbergen, Miha bodytec
Recensies
Kleine en gezellige sportstudio. Laagdrempelig en gemoedelijk. Eigenaresse en personeel zijn erg kundig en hebben veel kennis in huis. Niet alleen t.a.v. sport en bewegen. Voor voedingsadvies ben je hier ook aan het juiste adres.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid