facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Alissa Men

Alissa Men

Info

Alissa Men Schagen Heerhugowaard de fashion store voor mannen met de topmerken G-Star RAW, PME Legend, Replay, Superdry, Scotch & Soda, Denham, Cast Iron



"Mannentaal is een Herenmodezaak in het midden/hoog segment.We werken nauw samen met merken en kunnen onze klanten daardoor een goeie service bieden!Merken o.a Replay, Denham, Circle of Trust, Les Deux, Butcher of Blue, Genti, Plain, Samsoe Samsoe, Saint Steve, Profuomo en niet te vergeten Hugo Boss leggen bij ons een mooie basis in ons assortiment!We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze, vertellen graag over de merken die we verkopen en hoe u dat goed kunt combineren in een juiste outfit. Elk seizoen maken we er weer een feestje van in de winkel om u als klant te prikkelen en tevreden de deur uit te laten gaan!Ook bieden wij naast onze winkel nog een uitgebreide service in private shoppen en persoonlijk style advies!"
Adres: Middenwaard 143a, 1703 SC Heerhugowaard
Telefoonnummer: 072 - 5349858
Stad: Heerhugowaard
Route: Middenwaard 143a
Postcode: 1703 SC


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Kledingzaak Heerhugowaard, Babywinkel Middenwaard, Primark Heerhugowaard, Kelly man, Winkels centrumwaard Heerhugowaard, New yorker Heerhugowaard, Herenkleding Heerhugowaard, Drogist Middenwaard
Recensies
Super goede service en kennis van zaken bij het personeel. Ben ook zeer vriendelijk geholpen. Tip: Het spaarsysteem zou duidelijker, wat ruimer en meer open kunnen.
Mooie winkel voor mannen. Heel vriendelijk personeel en je word er goed geholpen.
Fijne kledingwinkel met veel keuze! Ook het personeel is erg vriendelijk en geven advies waar nodig!
Veel keuze aan kleding merken en jassen je woord zeer vriendelijk geholpen door lief en gezellig dames. Het is èèn heren kleding zaak en ze mee tijd voor je .
Wat super zeg. In de ochtend gebeld wat er mogelijk was kwa bestelling. In de middag stonden ze al met een tasje voor de deur. Prima geholpen en met de juiste kleding. Toch iets moois voor de kerst, dank je wel topper.
Leuke kledingzaak met erg goed personeel, geven goed advies en slaag hier dan ook vaak.
Petje af hoe deze dame enthousiast te werk gaat met haar team en echt kennis heeft van zaken door haar jarenlange ervaring, Top Petra.
Klacht opgelost!
Vertaald door Google Zeer leuke winkel Origineel Very Nice shop
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid