facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Alidas Delivery

Alidas Delivery

Info

De Maaltijdbezorger van Roden met heerlijke Burgers Friet Hotdog`s Broodjes Salades Menu`s Snacks Milkshakes en ijs.

Producten

Burgers Friet Hotdog`s Broodjes Salades Menu`s Snacks Milkshakes ijs

Adres: Kanaalstraat 61, 9301LR Roden, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 0505011261
Stad: Roden
Route: Kanaalstraat 61
Postcode: 9301LR


Recensies
Fijne bediening, goed eten. Het zelfgemaakte stoofvlees smaakt heerlijk. De baconhotdog viel goed in de smaak bij mijn zoon. En Hertog Jan op de tap!
Snelle en vriendelijk personeel. Raspatat lekker hoor.. snacks redelijk.. pindasaus prima.. Ruime zaak, netjes
Netjes en schoon. Prima bediening. Heerlijk gegeten. Trap naar WC wat steil voor wat oudere en minder valide personen. Gelukkig ook een lift.
Eten besteld via Alidas delivery. Patat was totaal niet gaar en erg slap. De patat hebben we zelf in de oven moeten afbakken. Pindasaus erg matig. Ook de plastic bakjes zijn echt niet meer van deze tijd.
15.03.2023 bezoekje gebracht aan Alida’ Smulpaleis. Ik was een hogere en kwalitatief betere service gewend. Geld terug tellen kunnen ze niet wordt wisselgeld zo in de hand gegeven. De twee broodjes waren droog en kruimelig en 2 pikanto’s hingen tegen verbranden aan. Nee heb daar in verleden beter eten gehaald. En de prijs schrik je van.
Lekker gegeten daar is niks mis mee Maar vond het er smoezelig uitzien..Tafels plakten . En het leek wel huidvet op de randen van tafels. De toiletten waren vies . We waren er om 12 uur en dan al zo eruit zien. Misschien iemand de opdracht geven om de toiletten bij te houden. Weet dat het druk kan zijn .Maar? Er is vast wel een moment om er een doekje over heen te doen. En een dweil over de vloer .
Meer dan een jaar geleden heerlijk gelunched. Na een aantal tegenvallers eten we liever in de kampeerhal dan deze dure snackbar.
Vandaag een bestelling om af te halen geplaatst. Aangekomen bij de snackbar, zagen we op de deurbelcamera dat er een bezorger voor de deur stond… vergissing van Alida’s. Een goede tent herken je aan de service en hoe het met vergissingen omgaat: Excuses werden aangeboden en het eten werd vers klaar gemaakt, zodat we het daar alsnog konden eten. Het was heerlijk raspatat en kipbucket = een aanrader. Een drankje van het huis om het goed te maken en voor het wachten. Netjes!
Eten was goed ,de shoarmarol was wel erg vettig. Geen servetten erbij en geen bestek. Alleen klein vorkje wat echt niet snijd. Het kan echt wel beter.
Bestelling mooi op tijd alleen de verkeerde burger . Na gebeld te hebben bleek ik zelf de fout gemaakt te hebben maar kreeg ik alsnog de burger die ik besteld had . Super service en super lekker eten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid