facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Alida's poppenhuis museum

Alida's poppenhuis museum

Info

Welkom op de Facebook pagina van Alida's poppenhuismuseum.

Geschiedenis

Dit is de Facebook pagina van Alida's Poppenhuis Museum, waar u alle leuke nieuwtjes leest over alles in en rondom het Poppenhuis Museum. Op afspraak zijn speciale openingstijden mogelijk!

Adres: Beneden Oosterdiep 280, 9645 LM Veendam
Telefoonnummer: 0598-619569
Stad: Veendam
Route: Beneden Oosterdiep 280
Postcode: 9645 LM


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Veenkoloniaal Museum Veendam Veenkoloniaal Museum Veendam 2 km Klein maar fijn museum vooral gericht op de geschiedenis van veendam. Gehuisvest in d...
Recensies
Geheel onverwachts stonden we vandaag hier voor de deur en hebben we een geweldige uitleg gekregen van de vele poppenhuizen en andere spulletjes die er te zien zijn. We vonden het geweldig.
Meet dan 20 jaar toewijding aan het maken en bewaren van poppenhuizen, ook gelegenheid tot zelf-doen, cursussen end.
Waren heel veel poppehuizen, een prettig ontvangst,met koffie en cake. Fijne uitleg over het onstaan en heel veel te zien.
Bijzondere collectie, en een bevlogen eigenares! Bezoekje zeker waard, en voor de prijs hoef je 't ook al niet te laten!
Heel leuk en mooi klein museum, erg aardige eigenares.
Gezellig klein museum met poppenhuis en in vele stijlen.
Vertaald door Google Een gezellig museum, waar men veel jeugdherinneringen kan ontmoeten. Origineel A cosy museum, where one can meet lots of childhood memories.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid